Followers

Wednesday, December 29, 2010

malulah

hihi malulah...hari ni festime pakai shawl, sudahnya haku malu nak kuar drpd bilik,  belum ada keyakinan nak kuar ke mana2 ngan muka selenga camni......lol lol lol rasa cam pelik je, keras je kepala pasal nak kontrol ayu ...percubaan pertama ok lah kut walaupun x selesa sgt...klu rasa rimas sat gi p solat ingat nak p tukar tudung ( siap bawa tudung lain tu...)  
misi ari ni kuar rumah- masuk keta- kuar keta- masuk opis- kuar opis- masuk keta- kuar keta - masuk rumah harap2 berjaya! tp td rasanya minyak keta dah tggl 3 bar...harap saya tak perlu singgah mana2 stesen minyakla hendaknya, pagi esok sebelum p kerja bleh isi minatk dulu ... pasaiiiinya saya maluuuuuuuuuuuuuu.....

mak tok maryam demam dah 2 hari..mlm td dah p kinik... risau plak hurmm mcm nak amik 1/2 day je ari ni..



12 comments:

Jasfyra said...

shomel ape...ok je aku tgk ko pakai.aku memula pakai pun rasa pelik.lama2 ok

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Owh nilah mak budak yg pakai shawl arini yer..comey apa nampak mcm minah arab pon ade hehe

Jue ~ mama DnD said...

sue..jgn risau tetap cunsss...akak pun x leh pakai shawl ni..rasa rimas n rasa muker cam x senonoh hehehe... tgk org pakai cun lah plak... mlm td p mkn kat kedai tgk waiters tu pakai sweet sgt...2-3 kali akak toleh nengok camna dia pakai kemas jerk mcm tu....

Nandre The Legend said...

jas4u tu pakai ok ja...

hahahahaahhaaha

Cik Nurul Pinky said...

salam kak..mula-mula mmg mcm ni lepas oklah..kene ada keyakinan diri kak..biar orang nak kata apa janji itu kepuasan diri kita...hehehehe

::Mamalyna:: said...

sue, ejan pun tak berani pakai shawl kat ofis, hehehe... cam pelik jer... ari tue p PD, baru berani, tu pun kete-apartment-kete..hehe

viruspadu said...

lawalahhhhhhhhhhhh :)

eiNa said...

ok je laa sue.. cuma x biasa tgk je..lama2 nanti dh konpiden laa tuu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah makin cun & bergaya la mama maryam lepas ni ek...kita teringin nak pakai tapi tak reti lapastu rasa cam tak match je dengan muka

♥Azie♥ said...

comel la...nampak cute ok

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

ye ke? hehehe tenki semua... korangkt ok barulah saya rasa konfiden sket pasni :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ahakss..auw....
cun ok....ko nie.....jgn ler malu2...
dah comel dah tu....

Related Posts with Thumbnails