Followers

Wednesday, December 22, 2010

GIVEAWAY ANAK & TABUNG

STICKY MODE

Salam semua,

Hari ini saya nak buat GIVEAWAY ANAK & TABUNG, idea ni datang secara tiba-tiba sebenarnya. Bincang-bincang dengan bakal juri kita petang semalam maka terhasilah GIVEAWAY ANAK & TABUNG ini :)   mula-mula nak suh teka nilai duit2 yg ada dlm tabung-tabung maryam ni tapi p bank rakyat saya mesti pilih mesin kira duit syiling rosak pulak... sepoil bahasa sungguh ! nak kira sendiri tak berapa nak rajin ..har har har

 
( utk copy gambar GIVEAWAY ANAK & TABUNG ni, KLIK pada gambar kemudian EDIT ( atas belah kiri) - COPY dan Save as... )

Tarikh mula : 10hb Disember 2010
Tarikh akhir : 31hb Disember 2010 ( pukul 12.00 tghari)

Syarat Penyertaan :

1. terbuka kepada semua peringkat usia kanak-kanak ( 1 bulan - 12 tahun )
kalau ada 3 org anak nak buat lain-lain entry pun boleh, lagi banyak peluang nak menang...
2. buat satu entry bergambar dan linkkan blog ini dalam entry tersebut ( anak bersama tabung(s) beliau, kalau ambil gambar tipu dan sebenarnya tak duit dalam tabung tu nanti dosa tanggung sendiri ye , tak semestinya duit tu banyak, ada sikit pun dah okey dah janji anak dan tabung beliau)

3. tulislah sket kenapa korang layak menang @ cogankata ( minimun 2 baris ayat, maksimum plak 1 perenggan, sian plak kat peserta nak kena perah otak ..hehe)

4. tinggalkan link entry tadi pada entry GIVEAWAY ANAK & TABUNG ini




***pemenang akan diumumkan pada selewat-lewatnya 31hb Disember 2010 jam 12.00 tgahari (TBC)

pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg menariks serta ayat yg ditulis kenapa korang layak menang @ buat cogankata  ... tak semestinya korang kena tulis pasal tabung tu, tapi buleh juga pasal hadiah tu misalnya 

"saya nak menang hadiah ini pasal dalam lemari dapo saya tak ada mangkuk tingkat,  kalau saya dapat adiah ni bulehlah saya menapau makanan di rumah mak atau mak mentua  saya"

hadiah utama, mangkuk tingkat cap AVON ..lbh kurang saiz A4 tu... 

hadiah saguhati akan di update kemudian. mungkin juga akan ada hadiah utk penyertaan yang pertama juga.  sekian terima kasih.




3 comments:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah menarik ni.. insyallah akan join

Jasfyra said...

nak joint....
nanti nk snap2 dulu

nurin jazlin said...

hebatnya

Related Posts with Thumbnails