Followers

Wednesday, December 01, 2010

from maldives





 rasa dah dekat 1 thn tuna ni ada dlm lemari kt rumah...haha km sekeluarga tak reti makan... nak buat puff tuna cam malas.... last2 masa buat penghabisan stok dlm lemari baru2 ni...terus kuarkan bawa p opis, lagi bagus... sapo gemar silalah makan...ada 2 tin... tuna ni kawan en. abu beli masa derang o/s kt maldives... selamat dimakan pasal tarikh luput pada Jan 2015 lama lagi kan?



autopublish

5 comments:

♥Azie♥ said...

salam jengah..sambil tgk n3 baru hehehehe

☆ lieya latif ☆ said...

seb baik pasan..kalo tak sampai tamat tarikh luput kang he he he

Tie-Ibu wawanisolehah said...

aku ske tuna tapi ske yg setongkol2 besar tu kalu yg hancur kurang kick. mkn dgn roti wat cam sandwich best gak sue

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

mujur expired lambat lagi.. insyallah boleh makan lagi tu, yang penting halal kan..

nasrun said said...

logo Halal ada tak?

Related Posts with Thumbnails