Followers

Friday, December 24, 2010

cecerita...cecerita...


 amoi en abu sanip sengih2 sambil makan nugget


cecerita...cecerita....hahaha siapa yg dah tgk hantu kak limah balik rumah mesti tau dialog ni lol lol lol adoi la tak tahan nak gelak kalau teringat cerita ni...rasa nak p tgk lagi sekali! jom bii kite p lagi  hehehe

mmg puas bergelak dlm panggung...mak tok, en. abu, saya & maryam owh mujur maryam ok
 itu pun puas dok bgtau dia yg kite nak tgk tu bukan antu, itu org dia sakit..so dia ok sket tp x tahan siap ttp2 muka dia ... last2 dia ok gak pasai disebalik kain tu dia dok pelik awat semua asyik gelak je... lol lol siap tanya mana hantu? kuat plak tu keh keh keh

ada la mamat manatah punya hepi tgk pilem nih siap gelak sambil tepuk tangan ... nak je haku tepuk plak kepala dia over betoi.... hahahaha 

ingat semula lawak2 dlm pilem ni mmg haku gelak sorang2... x boleh blah betoi tgk si usop tu..goyang tgn dia tu mmg menjadi...hahahaha malas nak cerita kang org yg nak p tgk x syok plak ...sila p panggung ye..mmg x rugi tiket yg dibeli! 

 abeh wayang x tunggu dah terus cabut blk rumah...lapo plak sejuk2 & bergelak dlm panggung wayang so singgahlah mkn sani char kotiau


tp macam biasa acara wajib sebelum balik mesti amik gambar dulu...
x lama lg xmas byk la pokok xmas dlm cineleisure ni


ni plak kt luar

 ok babai semua ... kesimpulannya haku nak tgk lg pilem hantu kak limah balik rumah ni sekali lagi tapi masalahnya bila???


5 comments:

LyNn HaMzAh said...

ramai yang cakap best...lynn x berpeluang lagi gie tengok citer nie...

☆ lieya latif ☆ said...

mmg lawak kan sue...aku pun bantai gelak gile2 ko...mmg best gile laaa...dgr2 byk collection filem nie...kayooo mamat khalid hihihi....

Anonymous said...

ya, tunggu CD keluaq, buleh tengok 24 kali sampai CD tu jahanam...

dan mesti gelak sampai tak ingat punya la... amacam?

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

nak tengok jugak...macamana nak ayat Jannah ni...
maryam dah besar..dah tinggi manunjang...comei...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

mmg best, sampai berair2 mata sebab gelak tak abis2..

Related Posts with Thumbnails