Followers

Friday, December 10, 2010

borong sampai lebammmmm


beli banyak2 ni nak tahu bape rm ? cuma rm16 sahaja.... puas hati sgt2 ada lagi 4-5 bekas xde dlm gambar, malas nak cari dah ..tah simpan kt ne, beli banyak2 tp sebenarnya takde nak guna sgt pun..wakakaka pasai murah mulalah rambang mata... hehehe saya beli semua ni di jualan gudang kilang plastik kt area subang intan ( kilang sebelum sampai rumah saya ) mmg berbaloi..jualan gudang ini akan diadakan 3 thn sekali... sekali dia buat...hambek! kilang ni buat produk gift contohnya gift utk brg2 dumex, nescafe, bebelac, pasta, hotel2 etc...



autopublish


7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ISH...bestni sue....berbaloi2 plak aku tgk....aku mmg pakai bekas2 camni tuk boh ikan ke daging ke ayam ke udang ke dlm peti ais...nampak kemas jek....

LyNn HaMzAh said...

wah berbaloi nie...bayar sket jer tapi dapat barang banyak...

ZanaNordin said...

wah sue.....berbaloi2 ko borong mcm tu baru rm16..kalau kat luar mana nak dapat...mau dekat rm50 gark..silap2 jejak rm100 ko.....

aku mmg suka membeli bekas2 plastik camnie...tp bila dpt kat laki aku nanti...start ler ntah mana2 dia pergi sembunyikan barang2 rumah tu nanti.....

Sham Ummi Echa said...

wahh mmg brbaloi bli bekas2 plastik nih. dah ler murah. leh letak mcm2 brg dlm tu. leh ltk stok brg basah dlm fridge. ada lg ke sale nyer ni

shima said...

salam..kat mana tu..tak tau pun huhu

dato' shake said...

aku rajin beli kat kedai dua ringgit ja... bekas-bekas dia pun menarik dan ada ketahanan..

Seri Nuang Shah Alam said...

kat rumah aku, gunakan bekas plastik aiskrim Wall's tu untuk isi ikan dalam peti sejok...

yang lain-lain, aku gunakan bekas putih yang org selalu bagi kat kenduri tu, ... selamat dan buleh digunakan dalam microwave..

Related Posts with Thumbnails