Followers

Thursday, December 02, 2010

berwebcam

salam& selamat pagi

 ni xtvt malam tadi sementara tunggu ayah yg berada nun di s'pore online ... bukan main seronok dia bercakap sorang-sorang....rasanya dia heran tgk wajah dia kt laptop hahaha ni 1st time dia berwebcam dengan ayah :)

ayah tgklah bertapa gumbira wajah anak ayah ni...bila nampak muka ayah lagi la dia xcited... macam2 dia bercakap padahal tak dgr sgt bijik butirnya... siap bagitau dia rindu sgt pada ayah, pastu kira hari... dok ulang cukup 5 hari ayah baliklah... rindu sgt dia kat ayah agaknya... mak tok pun ckp dia dok kata adik rindu ayah... hurmm siap request nak kiss ayah bila gayut guna hp... sian budak bertuah ni...


anak ayah siap sikat rambut, pakai bedak pasal nak berwebcam ngan ayah...itu mak tok la nyuruh dia lawa2 "kang ayah tgk adik comot malu je" kata mak tok...apa lagi terus berdesup dia mencari sikat dia... keh keh keh

insya-Allah lusa ayah balik la sini... smlm ayah dgr tak dia pesan hadiah utk dia? itu acu yg ajar... muahaha malam 1st je dia buat perangai tido x lena...malam2 lain al-hamdulillah ok... ceria je dia maybe pasal mak tok + acu ada...dia tak sunyi sgt... kalau tak ujang tiap2 ptg derang bawa dia p taman or kayuh beskal


mkn pun ok.. ada satu mlm tu dia makan nasi 3 kali tambah pasal mak tok masak lauk kari... km pulak naik risau pasal byk sgt dia makan... mlm tadi pun mkn ok...mak tok rebus kerang utk dia... susu pun minum bagus... cam biasa sehari 1 biji buah mangga dia tibai... hehe   


ok itu je repot dari mama buat masa ni...nak sembang lama2 kt hp mahal ...






6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

alahai..ciannye...ye laa mau tak rindu kan sue....tu baru maryam...kalo maknye camne pulak yeak hihihihi...

wah glamer anting2 maryam....anak ko cermat boleh pakai camtu...kalo anak aku sue, kejap2 jek dah tersangkut kat sofa laa baju laaaa....

Denise van Outen said...

fuyo, hebatlah suhana nie, semua ada, webcam semua complete... memang anak sekarang beruntung sebab semua benda-benda komunikasi nie ada...
nak tgk org kat tempat lain pon dah buleh.

bak kata, komunikasi sebelah pintu ja. memang cepat dan live.

begitulah hebatnya kemudahan zaman sekarang. org-org tua pon buleh guna benda nie. selalunya depa guna tepon dan handpon ja, kalau lagi terer, guna komputer dgn webcam... pasang line kat rumah, lagi senang hidup.

LyNn HaMzAh said...

syok la dia sebab dapat web cam dgn ayah...jadi boleh la hilangkan sket rasa rindu tu...

Puan Iza said...

ala ciannya maryam rindu kat ayah yea....anak ayah tul maryam ni kan...:-)sib ada webcam kan...leh gak la si maryam ni tgk muka ayah dia....:-)

♥Azie♥ said...

teringat balik aku dulu2 masa duduk ngan cik abg..mcm nie la rupernyer...klu rindu mesti mms video..lepas tue siapkan nonie cantik2...

rindu ayah ...nnt ayah balik beli ole...ole...

mar!ahaf!z said...

o/s ke en abu? maryam pujuk la ayah bw gi universal studio... :p

Related Posts with Thumbnails