Followers

Thursday, December 16, 2010

berbaloi tak?

salam semua,

semakin hari semakin suram blog ni... ai malas nak hapdet...tak terkejar rasanya dgn kerja yg melambak-lembak-lambak-lambak  balik rumah dah penat..klu boleh nak mandi, makan pun  tak mahu uwekkkk silalah percaya :P pastu terus nak tidoooooo huhu hari-hari bw blk keja tp tak usik pun... camnelah time study nanti? rasa2 bersawang blog ni...tp tak tentu gak mana nak tau tetiba laju je hapdet cam dulu2...stress keja stress study ..aku hapdet blog... har har har.. matilah bos saya baca blog kami tau...ari tu dia terkantoi...hahaha utk isi masa lapang katanya...belasah lah bos...



pasal hari2 lalu tol maka saya beli smart tag + kad tol plus miles tapi baru daftar dlm 2 bulan lepas...cess rugi pasal lambat bertindak...sebelum ni pakai T&G je, rasa cam klakar plak keta kenit lalu kt laluan smart tag keh keh keh

ini adalah rebet utk T&G  baru rm46.52 oklah kan? dia kasi 20% daripada nilai yg kite guna x sure utk 80x or sebulan ...

ini pulak bonus drpd kad plusmiles...kata hari2 lalu lebuhraya plus.... baru ada rm 17.43 ...

so untung gak la pasal dapat rebet + bonus pasal guna T&G dan lebuhraya plus.... tggu byk sket baru nak claim rebet + bonus tu....  


utk kad mesra petronas pulak baru ada rm18, baru bape bulan buat semula kad lama mana tah peginya...itu pun kdg2 lupa nak bg kt kaunter masa bayar... hihi ni nak guna time blk kedah bulan 2 thn dpn ...buleh beli f&b dlm kedai mesra tanpa duit...pastu mkn dlm perjalanan... macam2 buleh beli...syok nyehhhhhhhh pasal masa tu mkn benda free kan...


5 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ala sue..aku yg jarang2 guna highway pun pakai smart tag sue..senang..kadang2 t&g tu pun kena beratur gark.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ala kita pakai smart tag yang biasa isi kat mesin ATM je tak tau plak yang ni

nurin jazlin said...

hebatnya dia...

☆ lieya latif ☆ said...

tak pe sue, ko boleh punye.....tapi mmg cabaran la kan belajar, keje lagi...tak tekejar mase...tapi takpe...inysaallah ko kuat punye.....

aku plak bab2ni mmg tak tau.....laki aku jek laa kalo ade pun kad2 ni bagai heheehh

Sham Ummi Echa said...

kira brbaloi la tu. dpt gak pulangan balik kan

Related Posts with Thumbnails