Followers

Monday, November 22, 2010

ready...








phewwwwwwwwww bykkkkkkkkkkk sggh benda nak diceritakan tp pasal gambar blm sempat di edit, makanya semua duk diam2 dlm draft dulu...ada lbh kurang 15 n3 siap dikarang tp blm ada gambar lg... keh keh keh sy cuti lama raya haji ni, ada masa tluang buat n3 tp pic tak msk dl pasal malas nak transfer... so kite slow-slow kayuh lah.... 

minggu ni minggu bz library team.... mulai esok-khamis ada bengkel yg PLF anjurkan... 

3 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah banyak nya entry yang tunggu giliran sue, mesti banyak citer ni kan, cepat2 citer nak baca ni

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...tabik spring toing2 arr kat ko sue
byk tu entry akan menyusul yerk..
tak sabar aku nak tunggu...
go sue go..

☆ lieya latif ☆ said...

SAME LA sue....mmg ari membusy sedunia....

wei, aku lambat nak wish..tahniah tau!! wah lepas ni makin busy ar ko, keje lagi, rumahtangge lagi, study lagi....wanita hebat jek boleh buat tu...tahniah sue!!

Related Posts with Thumbnails