Followers

Tuesday, November 30, 2010

makcik rehan yang hebat


kenapa saya kata hebat ? pasal dia beli menatang ni RM3! saya kena bayo RM9.90 huh!!! mahal wei...  sebijik serupa sama mencah punya.... 

beli menatang ni last week lepas maryam kuar dari spetal ( MRI) ... dia merengek nak menan..tatau nak beli apa pastu dia nak menatang ni..ok lah kan RM9.90 je... sekali makcik rehan beli lagi murah...haihhhhhhhhhhh pasni nak guna skill makcik rehan la...
  
keh keh keh




autopublish

5 comments:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sue, beli kat mana mainan tu..spital ke? biasanya barang kat spital mmg mahal.. tp kalau rehan beli kat tempat sama, then dapat murah, mmg hebat la..

makcikrehan said...

wahahahahaha... sejak menan jentolak ni kuor dlm belog aku semlm, dah 2 belog aku tengok pon ada menan yg sama. tapi akulah juara marhaen nampaknya..kekekekek. 3 hengget sajork tawww...

maryam, mencah ajak race jentolak! ader berann??

ZanaNordin said...

wah wah wah...ko kena belajar ngan makcik rehan tu sue..camno nak dpt rm3 jer......boleh beli 3 biji ko ngan harga yg ko bayar tu....

☆ lieya latif ☆ said...

isk tak aci gak sue, aku beli pun nak dekat soploh hinggit...rupenye leh dpt bwh 5 hengget....kite ni tak pandai tawar kot...tapi mmg laa aku akui, aku ni bab2 tawar menawar mmg failed koooo ha ha ha

Sham Ummi Echa said...

echa pon ada menatang ni. bli kt mines x slp aku. price dkt 10 hinggit rasanya. apsal si rehan tu dpt 3 hinggit. sy x puas hati!!!! tetiba emo

Related Posts with Thumbnails