Followers

Tuesday, November 09, 2010

macam-macam cerita

penatnya sy ...kami baru blk dr hospital ni.... macam-macam cerita nak dicerita nih, tgk mana yg sempat

 last week jumaat cuti deepavali tu km rancang nak blk raub... sekali sampai bentong sepupu en abu kol bgtau rumah @ hutan kampong dah naik air... sampai raub, amik mak tok zaaaaaaaaaaassss ke kedah...km sampai kol 9 ++ mlm ... syukur al-hamdulillah tok takde apa2...sian dia dah la air + letrik xde ...nasib umah 2 tingkat buleh la dia naik ke atas...umo pun dah dekat 80 thn rasanya, dok sowang2...nanti later sy cerita hal banjir ni.... ni pun pic dr hp, gambar tak clear.. nak hapdet terus lupa plak bw blk "berok" iskh iskh

hari ni mmg saya dah apply cuti dr last week smlm kira EL...esok br isi borang cuti... tadi bawa maryam ke temujanji klinik pakar kanak-kanak @ hospital sg buloh.... ni pun sy cerita kemudian... hari ni dia kena amik darah... sian sgt pd dia... mula2 nurse cam kasi km tggu..lepas tu dia suh km kuar... mujur maryam tak nangis tp lepas kuar dr bilik amik darah terus dia meraung sakan....sakit sgt ke geram ke tak dpt dikenal pasti... menangis bagai nak runtuh kereta... pastu terus senyap tido.... sian dia..

nampak cam 2 kesan cucuk.... en abu tanya bape kali nurse cucuk? dia kata sekali je lepas tu en abu tanya ni  kesan apa nurse terus tukar jawapan kpd 2 chaitttt  maryam kena cucuk kt atas tapak tgn tu...awat la x amik kt bahagian bwh siku eh... camne la time nak buat MRI nanti? klu tak de apa2 hal insha Allah 1/12 ni maryam akan buat MRI gak risau pasal time tu en abu kena p Singapore...harap maryam ok nanti...dia akan di bius penuh mengikut kt dr.
 ...
sian sama budak ini...ptg ni dia bgn tido nak p cari menan dia...td dah janji nak belikan menan klu dia good....


4 comments:

eiNa said...

napa ngan maryam sue? semoga dipermudahkan segalanya..

milah pantang kat mana?

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sue, maryam sakit apa.. kenapa sampai buat MRI semua tu.. maaf akak mmg tak berapa tau

Tie-Ibu wawanisolehah said...

sue maryam kenapa..ko x cerita pon

Wati3qv3 said...

semoga maryam kuat n cepat sembuh

Related Posts with Thumbnails