Followers

Thursday, November 04, 2010

inai oh inai


inai oh inai

maryam mmg suka sgt berinai, festime dia pakai inai masa umo 2 thn ++ cikgu kt taska pakaikan dia inai siap dia tolong retaikan daun inai ...sejak tu dia mcm jatuh cinta dgn inai... siap kata cam pengantin ... hek hek hek

masa pakai inai kali ni, dia siap request inaikan kuku kaki gak...erkk lupa plak nak amik gambar kaki dia..pastu siap suh lukis kt kaki dia... no no no ayah kata... terus sentap minah ni.. hover plak dia... tu pun lukis sket kt tgn ayah dia dah bising2... elehhh buat bunga tak cukup sifat je pun... pastu kt tapak tgn dia sy lukis "batelai" & bunga...jadilahkan, tgn keras... penutup inai plak ilang tah ke mana...so guna plastik putih tu je....tu yg besar kecik line yg kuar... nasib baik maryam kecik lg tak byk bunyik... 

nanti time concert dia nak beli inai lainlah..atau p kedai suh org tu buatkan ok gak... mak dia ni bukan buleh harap...dtg tgn keras kejung lukis bunga jadi bulan besarrrrrrrrrrr haru je... muahahahaha

dah la time nak lukis kt tapak tgn tu dia asyik bgerak2 pastu gelak2 kata gelilah, sejoklah.. haishhh ganggu je tau...

budak yg senyum lebar bila kuku2 dah merah.. pakai tak sampai 5 min dah minta basuh... so oren2 merah je la jari dia....klu lg gelap sket mesti lg lawa.....







autopublish

5 comments:

Aleeya said...

canteknye...beseri2 tangan dia bila berinai..sama cam my doter ske inai..aku tak ske, tapi mydoter ikot opahnye yg ske inai heheheh

☆ lieya latif ☆ said...

ni boleh geng ngan zana ni suke inaikan anak....keh keh keh ...

same laa mcm mia dulu2 sue, pakai kejap dah kecoh mintak basuh...geli katenye..dah oren2 jek....takpe2, ko ulang2 lagi pakai...kejap2 pun jadik laa tapi dpt kaler pekat sikit heheheeh

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

jannah pun suker..tapi suruh tulis nama dia lak..huhuhu..
cantik inai ditangan maryam..
dah leh pi raya deepavali umah kawan2...

Sham Ummi Echa said...

betul kata lieya, leh geng ngan zana sbb suka berinai.

aku ni ada hangin cam gatai gak nk berinai. tp mak suka inai yg kaler dark choc. tu..hahaha

Jue ~ mama DnD said...

sama cam dalila sue...suka sgt pakai ina.. kalo leh kuku nak sentiasa merah....kdg tu x dpt inai... marker merah pun jd dia p tenyeh kat kuku dia..pastu mak dia plak tenyeh tgn dia.. sbb guna marker.. tkt rosak kuku... heheh

Related Posts with Thumbnails