Followers

Monday, November 01, 2010

bagaikan melepas batuk ditangga

 hari ini merupakan yang sangap bagi saya .... byk n3 tersadai dlm draft, nak edit gambo tak sempat pagi tadi p tabunghaji-bank islam-rhb bank-bank rakyat saya mesti pilih... penat2 pastu tghari ke hospital putrajaya plak tgk anak kawan opis, masuk wad plak budak Naufal Hyecarl ( anak NIZA ) nih dia kena jangkitan kuman dlm paru2..moga cepat sembuhlah hendaknya, amin.

tak ada mood nak bercerita...hurmm apa nak jadi ni... muahaha macamlah ada yang kesah khennnnnnnnnnn...
tanpa membuang masa maka marilah kita layan xtvt maryam dikala lapang dan juga dikala mood mak pak dia baguihh dok ada melayan anak nan seorang nih


budak yang jarang-jarang dpt peluang main laptop 
kalau ada pun tgk movie or kartun je la ngan acu...


kusyuk tu..pandai plak dia guna mouse ...heran2 agkanya beliau belaja di tadika kot... tp budakkan cepat je dpt...hehehe

ok, sekian sahaja n3 merapu di ptg hari senin ni... * pitam




4 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sama lah sue kita pun naik sangap ni malas nak citer2...dah gi fun fair ek ari tu...ape ceritanya..mesti annur suka kan

zurazari said...

hik hik hik...
dak zaman sekarang sumer nyer pandai2 belaka2=)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah pandai maryam guna mouse.. main apa tu.. haritu tengok mia pun terer pegang laptop, siap main masak2 lagi.. nampaknya semua anak2 kita yang sebaya ni bijak2 belaka ek.. tp emily gak yang kurang pendedahan.. sebab laptop selalu kena kongker dengan farhan. hehehe

advance jugak ek sekolah tadika sekarang ni.. seme dah guna komputer.. zaman kita kecik2 dulu jangan harap la..

Cik Nurul Pinky said...

alahaiii samalah gaya dia dengan adik nurul yang bongsu tu..pantang kakak atau abg dia balik mesti laptop dulu dia mintak hehehe..dasyat budak2 skrg ni hehehe

Related Posts with Thumbnails