Followers

Friday, October 08, 2010

saya dapat ....


siapa pernah dtg ke Perdana Leadership Foundation/Yayasan Kepimpinan Perdana ? soklan ini bukan utk pn. Maria, incik Amien, pn. Huda, cik Nuraida, incik Amir & Mizi dan cik Mellie juga incik Aixat dan juga siapa2 yg pernah bekerja di sini siapa yg pernah dtg opis tempat saya bekerja mesti setuju kalau saya katakan view di sekitar tempat ni sgt cantik! hehehe bukan nak perasan ye... korang akan rasa tenang je klu nampak pemandangan ke luar klu dr library kami...  buleh nampak tasik pastu nampak pullman pjaya ...kdg2 bleh nampak xtvt org berkayak or bot bw penumpang pusing2 kt tasek blkg PLF ni... 

klu belum kawen nak je haku tanya bos buleh dak buat majlis kt sini..ala2 perkahwinan dlm taman...aduh mesti syokkan?


sebahagian daripada kawan2 opis saya :) tasik dah tak nampak kena lindung ngan khemah2...


ramai sggh jemputan yg dah dtg, dgrnya mula dari kol 10.00 pg - 10.00 mlm ...nasib baik rumah saya kt s.alam kalau tak kompom malam kang saya dtg semula...hahahahahaha lepas tu  letak nama lain2 utk cabutan bertuah...muahahaha giler keji

saya dapat rm100.00 voucher dari SOGO al-hamdulillah ni festime okeh tu yg seronok...hahaha org jarang2 sekali menang adiah tu yg hepi terlebih !   makan pun setakat sate udah kenyang...getar lutut tak abeh lagi

en. abu ujung bulan ni kite p sogo eh... erkhh klu pegi esok buleh ka?

7 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya sue...bertuah dapat voucher tu...leh la pi shoping baju annur kan...cantik pemandangan..kalo snap2 tu best pic nya tu

ieda fidodido said...

nakkkkkkkkkkk...br je ingt nk g sogo..huhuhu
tulis nama ida skali taw..kekeke

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

va va va....jom gi shopping...i temankan u...keh keh keh...dan2 tu aku ajak ko gi shopping

cantik arrr sue pemandangan kat office ko..untung arr...tenang jer kerja kalau keluar dari office tengok pemandangan cantik camtu sue..

Seri Nuang Shah Alam said...

librarian nuraida...

tak buleh tak buleh

☆ lieya latif ☆ said...

ehh jeles aku tang voucer tu sue...100 tu byk tu ....dpt soping baju tuk maryam heheehehe...

cantik laa pemandangan kat situ sue...lieya berkenan kat kemah2 tu....cantik...

Raptor 7 said...

terdengar seperti ada unggas-unggas rimba memanggil namaku.. hahahhaha..

librarian nuraida, no no no.. tak buleh....

Kak Ain said...

wah, shopping le en.abu, pn.suhana dan maryam hujung minggu ni (eh, ke esok hehehe)

memang betul su, opis tu memang cantik.. so far itulah opis tercantik dalam sejarah kerjaya akak :P

Related Posts with Thumbnails