Followers

Monday, October 11, 2010

menyelam sambil minum air

salam all, 
bosan kan petang2 ni...hahaha ngan yakinnya haku buat spekulasi ( padahal baru kol 1 nih, ai dah jadualkan n3 ini )... tah2 korang suma tgh sibuk bangat...saya pun sibuk tp ada masa lbh sket ari ni pasal x kuar beli makanan, kirim sudah... kuar jap je td pasal nak p bank...msk kan cek nuffnang tuh....

godek2 dlm kamera ada la beberapa keping gambo maryam ngan ayah dia mandi kolam kt umah BIL sabtu baru ni... hehehe lawak tol tgk xtvt dua beranak ni... dekat 1 jam gak la berendam mujur maryam tak demam ....kol 8.00 mlm tu depa berendam dlm pool....

 ayah nak ajar maryam menyelam....mula2 tutup hidung pastu selam....kuruskan maryam, nampak tak rangka dia tu? sedih tgk...mcm2 dah kami kasi dia makan...tak emboh berisi gak dia... maryam jenis makan pastu berak...makan pastu berak kdg2 2-3 kali dia membuang.... klu p jalan2 tu mmg kdg2 tensen je saya...asyik2 nak kena bw dia ke toilet....

 selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm time...


puas berendam main jirus2 air plak kt ayah dia... hai anak, gelak je kerja dia.... 


moga maryam sihat selalu.... last week dah bg dia ubat cacing...km mmg ikut jadual time sepatutnya dia makan ubat cacing...ni pun dah lewat 2 bulan...hehehe asyik lupa nak belikan dia ubat cacing....



autopublish



1 comment:

♥Azie♥ said...

hahhaha maryam macam aku..makan jer berak..macamana nak gemuk..metabolisma kami tinggi..tak per maryam kita maintain yer...

Related Posts with Thumbnails