Followers

Friday, October 01, 2010

macam manalah saya nak kurus kalau dah makan semuanya sedap-sedap belaka

 nasib baiklah event yg kami jayakan ( CEO FORUM 2010 ) kt BERJAYA TIMES SQUARE CONVENTION CENTRE baru2 ni sehari je....kalau tak mesti rasa tensen dan menyesal... hahahaha kalau tak makan, terliur. bila makan rasa cam ala2 nyesal gitu walaupun taklah makan byk pun.... tp mengenangkan makan duduk, makan duduk makanya agak risau jugalah...muahahaha....dah la buffet table depan mata je...3-4 langkah dah dpn table.....nak tak nak kena makan...

bfast - ayam 5 ketul kecil + samosa 4 ketul ( yg sgt sedap ) + 2 sudu apple pai ke hapa tah ( shedapp ! )  semua ketul2 makanan ni kecik2 belaka...kang ada plak sakit jantung baca saya makan 5 ketul ayam..padahal ayam tu sekali dua ngap je dah msk perut...

ini plak time minum pagi 

teh o takde gula pasal biskut ni lemak2 manis.... terasa2 lg ditekak sedapnya biskut nih....

makan tghari (lupa nak amik gambar) - nasi putih, ayam masak merah, siakap stim halia, bronkoli & buah-buahan ( menu utk staff ) klu nak makan dlm dewan pun boleh... western food antaranya duck breast...hehehe tak apalah...)

 minum ptg- amik serba sikit, ada smoke salmon, crab, apa-kebendanya-tah lagi....byk lg makanan lain, jamu mata je la...perut dah penuh....


terbaekkk dr dapur hotel ----------------> bubur pisang!!!


cepat la tiak ku baik, aku mau berlari-lari anak bersama anak dan suami...selagi tak baek tgn ni tak boleh nak berpeluh sgt..pedih weh... oh ya cerita pasal operation masih lg dlm draft...pending lg...tggu tgn baek betul2 dululah .....

4 comments:

Raptor 7 said...

ni event forum ke event melantak ni?
konfius konfiusss...

☆ lieya latif ☆ said...

bestnye sue....tempat ko selalu wat event kan sue...syok tu...tak le dok opis sesajek....

uih jgn ko...bab2 mkn kat event ni mmg sodap2....takleh tolak punye ...lagi2 bile tgk menu sodap2 heheehehhe

BIONIC WOMEN said...

diet oh diet...camner ler nak diet kan??kan??

Puan Iza said...

aku suka makan ayam yg ketul2 kecik tu...bestkan....

Related Posts with Thumbnails