Followers

Monday, October 11, 2010

dalam peperiksaan anda dapat no. berapa?




minggu ni minggu yg bz pasal maryam ada ujian penilaian akhir tahun... sebeban buku dia bw blk utk diulangkaji...  13hb- 22hb Oktober 2010  ada 8 subjek...phewwww ! cam biasa just selak2 buku je, bacakan sket2 kt dia....  tapi agak risau pasal maryam still lg ada masanya dia buat no. 7, 6 & 9 terbalik...pastu konpius a,d,b,p suka hati dia jek...harap2 maryam mampu buat yg terbaik, dilapangkan dadanya utk jawab soklan2 peksa Amin :)

2 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

dun wori, anak ko bijak...sure leh berjaye punye...tapi mmg pun sue, anak yg exam, kite yg super duper risau kan...lom amik upsr ke spm kan...lagi laa kite gabra tak senang duduk gitu....

good luck maryam!~

Sham Ummi Echa said...

rileks ler sue, jgn ler stress sgt. insyallah maryam ok. jgn pressure dia sgt. lg pon dia kecik lg. dah msk sekolah betul nnti baru suh dia blajar betul2 k

Related Posts with Thumbnails