Followers

Monday, October 25, 2010

dah ready untuk...


salam all,
tarraaaaaaaaaaaaaa maryam dah ready utk ke concert tadika dia, warna baju dia adalah rahsia ...concert tu tatau bila... kata cikgu tadika awal bulan 11 ni... 

gambar ni kami ambil pasal nak try pakaikan maryam eksesori2 yang kami beli kat masjid india ahad baru ni...kebetulan tak lama lagi deepavali, so sgtlah murah brg kemas dan gelang yang dijual... rantai + subang maryam RM20 gelang utk kedua belah tgn cuma RM10 ...hehehe selendang RM10 gak... baju plak telah di sponsor oleh jiran kami kt raub... mmg baju tu muat2 ngan maryam.... 

untuk concert nanti maryam kena pakai tudung or anak tudung... semalam tak boleh nak try pasal dia dah sonok pakai camtu.... tak mahu buka baju yeah punyalah kawan ni seronok nak pakai lip lap lip lap semua tu....hahaha 


so lets BOLLYWOOD !!!






autopublish

7 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah ada style la annur...cayok2 k..

☆ lieya latif ☆ said...

ooo bollywood yeak....kemain lagi.....anak2 aku lak 11hb 11, tak sabar gak ni.....ari2 la dok prektis joget...fenin tgk dieorg tejoget2 kat umah heheheehhe

Jasfyra said...

wah bestnya ...
ujung2 tahun ni yg best untuk anak2 kan :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wallaweii
ingat hero hindustan mana ler tadi
maryam rupany

comel arrr sue

♥Azie♥ said...

wah cutenyer

Sham Ummi Echa said...

fuyuhh maryam menari bollywood ka.. harus cute nnti

Kak Ain said...

Amboi anak dara, makin besar makin pandai bergaya hehehe Mama Maryam & En. Abu gi konsert nanti bergaya ala Bollywood juga, kah?

Related Posts with Thumbnails