Followers

Wednesday, October 20, 2010

tarikh yang cantik 20.10.2010 pada hari ini dan cerita ahad kami...



 salam semua :)

jom tgk apa xtvt ahad maryam&co
sabtu dah penat mandi-manda, ahad lepak je la kt rumah.... petang2 sket dlm kol 6 camtu turun bawah kasi budak ni cergas sket, asyik terperuk dlm rumah je...lepas makan, baring tgk tv...pastu makan lagi...ulang sampai 6 kali xtvt ini yeah hek hek hek....lama dah dia tak kayuh beskal pink dia... so berbasikal lah budak ni seround pastu lepak kt taman permainan sampai kol 7 mlm... sambil2 makan eskrem oren fav kami suma...beli satu makan 3 org...







 
tak lama lg cam nak kena beli beskal baru je...maryam makin tggi plak rasanya

beskal ni kami beli masa besday maryam yg ke-3 thn... elok lg rupanya pasal main dlm rumah je....

 muka kusyuk ngayuh beskal dia.... hehehe  kuar gak la peluh kami semua.... oklah nak p jog tah bila masa nya... ujung mggu je pun maryam bpeluang kayuh2 beskal...klu tak merempit dlm rumah je la dia...nak buat camne rumah jenis tak bertanah camnilah.... 








autopublish




7 comments:

♥Azie♥ said...

su nnt kita bawa dorang berkayuh kat taman tasik yok...sambil2 buat photoshoot..muahahahah

Tie-Ibu wawanisolehah said...

haha nampaknya mmg kena beli beskal baru..nampak sgt maryam dah x seswai naik beskal tu..

☆ lieya latif ☆ said...

aku pun basikal setakat main kat umah sue, nak angkut turun ke bawah adoi malas tol rasenye...nasib ar dah dok aparment heheheheh.....

betol2...cantik date arinikan...agak2 ade gak nikah tarikh nie ...

Wati3qv3 said...

tinggi maryam sekarang.. apa lagi maryam mintak beskal baru yer hehehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

rajin gark ko bw maryam kayuh basikal keliling taman wei
aku, malas sungguh ler...si kecik tu dok hari2 berlagu ajak gi playground yang sekangkang kera dpn rumah pun aku malas.....

yelah sue, maryam dah tinggi
nampak tonjang..udah ler dia tu slim..nampak mmg dah tinggi sangat
jwbnya...next birthday basikal lagi buat maryam

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

oppp ..lupa plak, aku tag ko utk contest si comel muslimah

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

hai sue.. lama akak tak singgah sini.. bz sekarang ni..

haah la maryam makin nampak tinggi dan semakin manis la.. kejap rambut dia panjang kan

Related Posts with Thumbnails