Followers

Tuesday, September 21, 2010

sentiasalah bersangka baik


salam to all,

gambar di hari raya adalah tersangatlah kurangnya makanya kite cerita benda2 lain je lah ye? lama x cerita pasal maryamkan....hehehe....tgn saya kan tak baik2 lagi....pastu charger utk bateri kamera pun tidak dibawa pulang ke kg halaman...bagus suhana lain kali buat lagi 

 makanya, belasah jelah... rugi plak rasanya tak byk ambil gambar raya maryam yg gojes itu....hihihi
maryam mia...hehehe suka dia kalau mama dia kata dia tomei cam mia... alah yg berlakon drama epilog syurga cinta tu :)


budak yang semakin payah nak bergambar..dia ni ikut mood ! geram betoi ngan perangai dia... ni pun setelah 10 keping snap gambo dia...guna hp je pun..tu pun dia nak marah2... garang tah ikut perangai sapa tah...
sekarang budak bertuah ni semakin bijak buat HIDUNG KEMBANG SETAMAN...sejak dia selsema ni makin menjadi skill dia tau.... klu boleh sepanjang masa dia nak kembangkan idong dia tu..... masya-Allah huduh...siap ngan terbeliak mata dia hahaha

oklah dah malam ni (hari ini 20/09/2010)...saya tgh karang cerita pasal tangan nih, maklomlah mood nak berblog kembali menyinar ....org kata cam gian gitu...sepanjang cuti raya ari ada niat nak hapdet tp mood xde pastu tgn pun sakit...ni dah ok sket bukan reti nak rehat ....matilah en abu baca, pasni mesti dia kurang simpati dah...hohoho ...hihihi...xde idea la, xpelah bila2 free saya sambunglah pasal tgn saya nih.. bila nak buat apa2 susah terasa sggh cam o.k.u  insap jap...nak cerita lbh2 kang takot org kata cari publisiti & simpati plak...ini adalah pengalaman sendiri...mana nak tau kot2 nanti ada yg kena cam saya ke korang tahulah camne nak handle kan.... bukanlah saya mendoakan korang sakit ye... hehehe insya-Allah jagalah kesihatan masing2.... bersangka baiklah kita sesama umat, dunia ni kecil saja.......


3 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

alalala....maryam mia erk...
ada rupa dah tu...esp tang rambut...cam rambut mia ler...

sama ler sue...
batrice pun nowday...susah betul nak suruh bergambar....ikut mood..kalau mood dia ok...menjadi gark ler gambar2 dia..kalau tak...ntah apa2 pose dia buat...

Kak Ain said...

salam sue.

akak rindu nak baca entry baru su, hari-hari akak menjengah tau. Akhirnya su update gak blog ni :)

Tapi since su dah cerita pasal operation hari tu rasanya daripada try ketuk-ketuk keyboard, baik lagi kalau berehat, ye dak?

take it easy. jaga diri bebaik ye.

makcikrehan said...

tipulah.. manada kembang idung dier... mama maryam saja nak kenakan anak dia nih... :))

Related Posts with Thumbnails