Followers

Friday, September 24, 2010

on the way

jumaat lepas sebelum blk umah sendiri, km sggh di Bukit Tinggi...mula2 nak p GH tp cam malas plak... km bertolak dr ruab kol 7 pagi...gigihkan...hahaha semata2 nak elak jam kt raub-bentong... klu lwt sket kompom  sesak... otw tu nampak la kabus2...hehe teruja la terus...syoknya sejok2 gigil... hohoho...
 
bfast dl kt bentong.. dan semua penumpang setuju, km menghala ke Bukit Tinggi...yiehaaa... pasal takde apa sgt xtvt nak buat....km lepak2 je la...pasal masa km sampai baru kol 9.30 pg


mula2 nak p japanese tea house tp ujan plak renyai2 nak berjalan dr tempat parking tu terus kansel... km menghala ke colmar tropicale je... lepak2 minum2 amik gambar sket2 kata tak bawa charger bateri kamera ...hehehe
 
budak yg hepi pasal ayah dia dah berjanji nak bawa dia tgk rabbit...
 kami lepak2 pun tak lama psal ujan renyai.... dr sana terus ke rabbit park

geram betoi tgk maryam pakai hat ni..bukan nak mama betul kan kasi tomei skket, tambah comot ada... haha klu kita tarik hat dia ke dpn sket dia tarik ke blkg semula... ingat pakai anak tudung ka?

mula2 maryam geli2 ngan rabbit ni...pastu terus teruja...hehehe 

beli makanan rabbit je dah rm6 haihhh mahal..paket kecik je pun... berebut rabbit nak makan pasal masa km p baru kol 10.30... tak ramai org pun yg melawat rabbit2 ni...lapar lg la tu...cuba p ptg...tah2 tak layan pelawat....
dlm kol 11++ km btolak blk ke rumah sendiri...maryam tido dlm keta...sampai je kt rumah bila en abu nak angkat dia msk dlm rumah , maryam kata dia demam, pegang badan dia panas...tgk2 dah 38.2 suhu dia...terus bagi ubat demam, lepas solat jumaat dlm kol 2.45 terus bw dia p klinik dan saya pun nak kena dressing luka ari tu...mujur tak melarat demam dia.... hari sabtu tu dah ok sket, selera makan je kurang... 2-3 hari ni selera dia dah pulih..al-hamdulillah :) risau gak pasal senin dah nak sekolah kan... 




1 comment:

~~Ciklinn~~ said...

wahh syokkk nyer menghirup udara yg segar....

wallah comell anak dara berbunga dikepala.....

Related Posts with Thumbnails