Followers

Wednesday, August 11, 2010

line tak bape nak clear la pada hari ke tiga nih!

mahap ye..saya masih lagi bz...masih x sempat nak komen kt blog korang....tp saya sentiasa mengikuti perkembangan korang... maaf ye... ni pun bleh kuar n3 pasal buat sket2...edit2 sket2...pic tu xde watermark ke hapa....

************************************************

gambar2 masa seminar x yah la tgk eh..bukan ada apa pun selain mula ngantoks saya....hahaha

lepas je abeh sesi ptg...saya dan kawan ke jalan chowrasta lagik...sambung beli jeruk + beli brg2 lain dan juga ke line clear nasi kandar! yelah dok heboh org kata sedap...nak gak menerai kan...

terus ke tujuan utama kami...jalan kaki je...ke sini..ada la dlm 1km kot... bersenam ye..dah makan byk sepanjang dok sana...

bazaar tu depan balai polis ni jek..klu agak2 korang p penang...sila cari balai polis ni sampai jumpa ataupun mydin/cititel hotel, hotel malaysia.... hurmm apa lagik yeah? oh ya line clear nasi kandar pun satu baris je ngan bazaar ni...


mcm2 ada..t-shirt murah2 je... saya beli sepasang utk maryam + t-shirt yg ada tulisan i love penang dan magnet dan sket2 la benda2 lain....hehehe..jadilah buat kenangan...lepas ni dah tau tempat ni bleh la singgah klu nak blk a.star kan....


area ni ada kedai jeruk nasir..seperasan saya dia je yg islam..peniaga cina ramailah....
saya lupa nak ambil gambar air sarang burung yg saya beli..6 botol rm20..botol dia kecik2 jek maybe dlm 125ml kot.... jadilah buat rasa...kang berat plak beg kan...baru nak p penang berat beg masa timbang dah 10kg...hahaha blm lg beli brg tu....

lepas shopping suma...otw blk km sggh minum kt sini !....ada cerita "menarik" nak dikongsi kan..tp kena buat protected punya n3... hahaha tggu yeah...... saya dan sulie x makan pun...pasal ada kejadian "menarik" itulah..km minum je... masa km sampai awai lg...so de la masakan panas2... saya pesan pada kwn suh belikan murtabak spesel ni.....


ini dia murtabak spesel..rm4.50 seketul...sedap rasanya kalau tak masin.... huhu km mkn separuh jek...


km blk hotel, awal lg masa tu dlm kol 6.30 kot..solat asar pastu magrib ....rest kejap... dlm kol 8.30 km ke padang kota lama plak....jalannnnnn pasal esoknya dah nak pulang ke pangkal jalan



bersambung




5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

oit jahat ko....dah le pose arini....terliur tgk....hahahaah...aku ni mmg suke mknn kat penang ni sue...kari2 lagi kan....ade org tak minat...tapi aku mmg hantu wei heheheeh

♥Azie♥ said...

aku dok sana pun tak pernah sampai lagi kedai line clear tue

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah nasi kandar line clear.. cemana la rupanya kan sue..

eh sue nak wat protection entry.. jangan lupa bg password nooo

Nandre The Legend said...

mai cek mai cek mai....

apa lagi, layan pasemboq la... jangan lupa pi batu fereinggi, layan angen sepoi-sepoi bahasa...

syok jugak kedai melayu terkenai tu, tapi juai buku dan lain-lain... memang la penang nie, seribu satu ragam..

boria uneq

Aleeya said...

marhaban ya ramadhan...

Related Posts with Thumbnails