Followers

Monday, July 05, 2010

tak ada apa nak dihapdet !

salam all,

mggu ni agak bz, so mmg tak sempat buat autopublish....kalau tak syok dah ni..cukup time kuar n3 baru :P kamera tak ada plak, cikgu taska maryam pinjam...hari ini insya-Allah taska + tadika maryam join MBR utk kumpulkan 20k foot print kanak2 di bawah taska + tadika negeri selangor :) hehe tak sabar nak tgk gambar2 budak2 ni.... sementara tu jom layan pic2 masa PDS last week..pic ngan Tan Sri Muhyiddin tak menjadi..ada gegaran kata org yg ambil gambo tu...so tak dpt la nak eksyen lol lol lol....


Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin bin Mohd. Yassin, TPM :) dia lalu betul2 depan gerai buku yang saya kena jaga itu ....hehehe


Tan Sri Dato' Azman Hashim, Pengerusi AmBank

kami bergambar bersama Datuk Prof Dr Sahul Hamid Abu Bakar
Naib Canselor Universiti Teknologi Mara (UiTM)... rindu plak kt NC lama...hek hek hek

Tan Sri Nik Mohamaed Nik Yaakob, Executive Director PLF






No comments:

Related Posts with Thumbnails