Followers

Tuesday, July 13, 2010

puteri bermain dalam castle

budak bertuah ni dpt khemah 'balabie' sebagai upah kena tinggal ngan mama dia yg kena keja pada hari minggu( alasan jek ni).... hek hek hek....cantik plak tgk khemah ni, tp kecik bebenar, tak ada bumbung, tak ada lantai ( itulah beli lagi tanpa try dulu...chaittt) mahal gak khemah ni...... dah-dah ni stok tak payah beli menan utk 3 bulan okeh...

* ayah sila ambil perhatian! kekal fokus2 okeh... kite kena beli baju raya plak lepas ni....




autopublish




6 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

comel khemah princess maryam.. mesti dia happy kan

♥Azie♥ said...

SERONOK NYER MARYAM..DAPAT UPAH KENA TINGGAL NGAN MAMA YER...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

k.mimi - alah kak maryam main kejap jek...geram betoi..smlm dia tak masuk pun khemah dia tu

azie- huhu abeh elaun mama dia tau...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

amboi...senyum sampai ke telinga si maryam dpt khemah barbie upah kena tinggal ngan mama yerk..

haah ler sue....now kena concentrate beli baju2 raya plak...aku asyik usha online shop jer nie...beli baju2 batrice...he he he he

☆ lieya latif ☆ said...

comey ar khemah nie.....sue pasni kalo maryam merajuk ke ape, ko tak yah susah2 cari dlm bilik ke ape, sure die lepak dlm khemah die nie heheheeheehe

watie said...

leh tumpang main hihihi... samalaa sue kita pun nak fokus tuk beli baju raya gak nie hihihi

Related Posts with Thumbnails