Followers

Thursday, July 08, 2010

MD Putu BAMBU World - terbaik !

MD Putu BAMBU World - mmg terbaik !


ini antara putu bambu yg terbaik yg pernah saya makan! maryam pun suka tau..hehehe budak bertuah tu mmg 'org kampung'..... sapa nak try putu bambu ni sila lalu jalan sg.buloh-kuang-k.sgor.... kompom ada, dekat ngan masjid tepi jalan jek..... tak tau la kalau ada cawangan lain kan.....


satu bekas ni RM2.50 ada 5 ketul.... mmg puash hati makan....lembut je + wangi...hehehe terasa-rasa di tekak saya ....


sedapppppppp!!!



autopublish








5 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sue...namanyer pun dah WORLD...rasanyer pasti WORLD kan...sedapnyer pekena putu bambu...wah bagus la maryam semua dia makan...senang kan

nurin jazlin said...

benada ni memang sedap di makan, dulu masa aku dok PJ, mesti pi chow kit punya, org juai putuh nie kat tepi jalan ja, masa tu org Melayu la yang jual... tahun 1983-1984...

☆ lieya latif ☆ said...

lieya suke gak putu bambo compare ngan putu piring.....eh selalu tgk kaler putih, ni kale hijau lak...sure wangi bau pandan kan...

nifalnin... said...

memang sedap sebab aku dah mkn... ms tu aku duty kat mtho then aku beli kat bank negara nye cafe.... kat kedai jual magazine n jajan tu... huhhuhuhu.. memang WORLDDDDDDDDDDDDDDDD....

Mimi said...

menarik nyer...aku suka tgk food kaler hijau, rasa cam menyelarakan je..

Related Posts with Thumbnails