Followers

Wednesday, July 07, 2010

"The Malaysia Book of Records" - Most Children's Footprints on Cloth

"The Malaysia Book of Records" - Most Children's Footprints on Cloth
05 Julai 2010 @ Komplek PKNS, Shah Alam

Al-hamdulillah maryam diberi peluang untuk menyertai xtvt yg dianjurkan oleh Persatuan Taska & Tadika Negeri Selangor ( x sure la nama betul persatuan nih )...aci tak maryam buat kat 2 tempat :) hihi pagi tu mula2 kat tadika, lepas tu ptg ikut yg taska pulak kt komplek PKNS... hek hek hek hek... rm20.00 untuk dpt sijil drpd MBR!

sementara tggu mula acara, maskot pun kuar..alif & ??? saya tak tau la sapa dia ni huhuhu, Ana Muslim kah?

muka budak yang takut dgn segala maskot! siap nangis lagi lepas turun drpd maskot ni.... sian maryam....sampai pucat muka dia...


ni plak pic ramai2..ini adalah sebahagian rombong drpd taska yg maryam duduk...ika kawan baik maryam yg pakai gaun kaler krim tu...selamba je peluk2 maskot tu...siap beriba lagik hahahaha


ok dah sampai turn maryam :) hehehe
maryam pilih warna pink macam biasalah kan...


muka seposan je minah ni..mak pak dia yg lbh2 riang-gembira ( tak pasal2 kena amik 1/2 day)

tarraa kaki anak saya ! hehehehe



sementara tggu budak2 lain buat footprints, budak2 ni makan makaroni goreng + air yg telah penganjur sediakan...apa lg maryam bedal gak la..feberet dia tuh...tp tak boleh blah, dia suh kawan dia suapkan....sha-sha jadi mangsa lol lol lol siap bgtau sha-sha "kita tak nak sayur, kita nak hidung jek" yg sha-sha melayan jek kerenah kawan dia nih...derang beza umo 2 tahun.....



geng taska maryam :) tudung pink tu cikgu sarah, tudung putih tu Puan Pengerusi Persatuan Taska...sgt mesra orgnya.. i likeeeeeee !

mcm biasa sebelum pulang harus bgambar ramai2.... ni adalah sesi ptg, dgrnya sesi pagi ramai sggh......tgk maryam x mo p tgh2 maskot tu..dia takot sggh.....mujur tak demam tkejut



autopublish




6 comments:

Nandre The Legend said...

syoknya tapak kaki dia kat ataih kain puteh bak sutera tu...

Puan Iza said...

sonoknya dia...comel tapak kaki budak2 tu atas kain putih tu...

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Wah masuk Malaysia Book of Records tuh..mmg cute la apa2 yg berkaitan dengan children ni kan hehe..even tapak kaki hehe..
ko tye aku brpe tahun dah tak makan ubat cacing? makan tahun dah aku tak makan weh.wahaha.Harus cacing2 itew gemok gedempol, bak tu la dok kruk krek dalam peyut muncitku ini

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnyer...maryam tak takut dgn maskot tu ek....so cute

♥Azie♥ said...

bestnyer maryam...

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails