Followers

Monday, July 12, 2010

disebalik tabir

cerita disebalik tabir sebelum berlangsungnya INTERNATIONAL CONFERENCE ON GAZA 11 JULY 2010 @ PWTC


antara watak utama !
ramai lg yg terlibat..hehehe ni yg ada dalam kamera saya ajelah...
kejadian ini berlaku pada hari khamis masa kami semua kena pergi buat lawatan ke tempat bakal berlakunya kejadian pada 11 julai 2010 :)

ini plak cerita hari sabtu ...
saya: tgh tggu mesin photostat menyiapkan kerja...hehehe sabtu saya dtg opis settlekan sket2 keja.... sampai kol 2.30pm siap suma dlm 5.40 terus ke PWTC...

sampai pwtc tgk2 ada lg keja yg tak siap lg....hehehe en.abu +maryam pun tolong gak buat kerja2 hari sabtu itu... sket2 je la...

tolong pasang bunting je pun....

maryam tolong k.diela

ni plak kwn sebilik & sejawatan saya :) dia pun bw volunteer dia gak..hehehe meriah gitu...volunteer nisa ni suka nyakat saya..geram tau ngan dia.....


budak yg dah penat..yelah follow mama dia dr kol 2.00 ptg sampai ke kol 8.30 baru km balik dr PWTC

baju merah tu azri, pilot PLF ! dpn dia volunteer drpd UM eh ke MMU

ramai gak volunteer lain dtg tolong..tp ahkak lupa nak ambil gambar derang....i'm sorry

ok, sekian cerita disebalik tabir nanti sambung cerita pasal hari kejadian..penat wokkk kol 6 pg dah tpacak kt PWTC....




5 comments:

mar!ahaf!z said...

macik, masuk contest tudung kesygan, kalau menang, kita share tudung tu :p

Seri Nuang Shah Alam said...

wah, hebatnya suhana dan en abu pon turut hadher ke sana membantu kami untuk progranm tu.. makaseh en abu..

anak suhana pon tolong jugak, tapi dia tolong duduk dan tolong jalan-jalan kat dalam bilek sekretariat tu hehehehee.. makaseh maryam.

kawan KNK tu memang bagus dia usik suhana, hahahahahahahaa, usik dia lagi hahahahahahahaa

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ya allah sue, byknyer entry ko aku tertinggal sue...sorry k...busy ngan kesihatan batrice yg tak ok tu...

seronok korang...even penat...aku sure maryam happy menolong mama dia buat kerja.....

☆ lieya latif ☆ said...

bagus ko....en abu & maryam setia menemani ko keje weekend tuh.....maryam muke penat nampak yg last tu....kene mintak upah ni maryam heheheehhe.....

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails