Followers

Friday, July 30, 2010

pindaan pada tajuk :mama pun nak makan gula-gula gak


hehe..saya dah try fibre full candy ni dekat 2 minggu dah....so far ok, kalau ikut cara yg betul perut akan cepat kenyang.... makan sket je dah rasa full..... berat saya? belum timbang lagik...nanti akan di war war kan kalau betul2 berjaya...kalau saya senyap tu maknanya hampeh la tu...wakakakaka.... masa saya puasa ganti ari tu saya amik gak gula-gula ni masa bersahur... al-hamdulillah perut ok... bergelek kejap jek time pagi2 tu...hek hek hek lepas tu sampai ptg diam je....ok la kot kan? saya beli fibre full candy ni kat cosway ...





Thursday, July 29, 2010

lap air mata


salam all,

n3 ini khas ditujukan kepada en abu !

terima kasih kerana sudi berikan adiah besday kite yg ke- tutttttt 29 walaupun besday kite lambat lagi...yelah sekarang baru nak masuk bulan 8 besday kite bulan 9 :) dan rasanya bleh la kite buat2 lupa yg bii dah pun belikan adiah besday pada kite....hek hek hek..... terima kasih sgt2.... kite sedang meneroka adiah itu...hihihi

saya suka barangan buatan malaysia !!!!

eh tiba-tiba jek :P




*** ari ni last day bengkel yg PLF anjurkan...insya-Allah pasni ada la sket masa nak "jalan2" ....hihihi


Wednesday, July 28, 2010

cik gigi cik gigi kenapa engkau sakit?

salam all,

hari ini saya nak cerita pasal gigi maryam... sebelum ni maryam dah pernah ke klinik gigi..al-hamdulillah dia ok...tak nangis ke hapa...

mengikut mata kasar km gigi maryam ok, xde masalah...rupa2nya silap weh... geraham dia berlubang...mengikut pic yg terbaru ni..dr. nampak ada 4 lubang..geraham yg bawah 2 atas ada 2 lubang kecil...dr. suh monitor 3 bulan sekali klu perlu baru tampal...

sabtu baru ni dah settle 2 lubang pada geraham bawah....

senyuman manis daripada adek manessssssssss :)

dr. nasihatkan maryam jgn minum susu dlm botol dah...lg plak dia minum sebelum tido...so mmg x kumur ke hapa la kan... km dok plan nak stopkan dia guna botol susu bila umo dia 5 thn bukan stop minum susu ye..stop guna botol susu jek.... dok ulang ckp camtulah pada dia ...tp nampaknya kena juga stop botol dlm masa terdekat ni..... ataupun maryam kena minum susu sebelum tido lepas tu berkumur..... so 2-3 mggu ni km kenalah rajin lebihhhhhhhhh utk ajar dia minum dlm cawan yg chantek2....hehehe

dr. suh jaga elok geraham tu..pasalnya selalunya umo 11 thn baru tumbuh geraham baru.... risau hokeh...dah la gigi depan maryam ...satu tu mmg dah mati...so bila2 masa je gigi tu boleh longgar dan tertanggal.... huhu minta2lah sempat la dia msk darjah satu :) darjah satu rongak tak pe...mmg standard la kan... gigi dia mati pasal ari tu kt taska berlanggar ngan sinki...lepas tu gigi tu bgoyang...sekarang dah kemas blk la..cuma gigi tu kekal gitu jela selagi gigi baru tak kuar....


tgk sana-sini lg tu...hehehe ingat sonok la tu...ni pic sblm proses tampalan


dr. gigi tgh ceramah kt maryam..hahaha

kasi cuci itu lubang dulu....



ok dah mula tampal... settle


sebenarnya nak cerita lain gak ni....dr jumaat malam sy cari kinik gigi...bila en abu tak ade semuanya sy kena buat sendiri...paling dekat kinik gigi kt subang perdana...masa tu kol 8.30 mlm...kinik ttp kol 9.00 mlm... lepas tu bleh dr. tak mo tgk gigi anak haku, kata ada kecemasan nak blk...elehhhh tipu....eeeeeeee geram wei...nasib baik mood nak gado tak ade..maklum arr siang tu posa....berkat posa kot....hek hek hek.... mak tok pun tkejut sy bleh cool jek...hahaha masuk keta ambik ko...sampai umah haku membebel..... tak ape ko dr. sampai ati

esoknya siang maryam bgtau lg gigi dia sakit terutama time mkn...maybe sumbat dlm lubang kan..kol 11.30 gitu p berdua ngan maryam kinik gigi tu lg...yelah nak p tempat lain sy tatau...sy klu jalan yg sy tak biasa drive mmg panik sket...dah la berdua ngan minah tu...kang nak kencing ke hapa....payah ....

sekali p...nurse kt kaunter tu bgtau ada 10 org tgh tggu.....lepas tu tambah lagi 5 org yg dah buat appoinment ..sorang patient dlm 30min...pengsan 8 juta kali....klu nak nunggu...( jgn plak kang amien tanya aku camne nak pengsan 8 juta kali! ) ingat nak p ahad tu je...sekali budak tu kata esok suma penuh.....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa * pitam

pujuk2 mayam....bgtau dr. sibuk tggu ayah blk kite p cari tmpt lain..nasib dia ok..tp kena paw ngan dia la menan...huhu terbang rm12.90....menan ngek je pun....sabo je la haku...nasib baik minah tu mkn boleh lg....sy pangkah kinik gigi tuh! chaittt susah gak ek...klu sakit gigi sgt2 camne?

sabtu tu ada cabaran lain plak.....masa km cari kinik gigi kt taipan pun ada sket stress....ada lbh kurang 10 buah kinik gigi ....yg ke 7-8 barulah buka dan boleh rawat maryam...x sampai 30min siap semuanya....lega sgt2...dr. pun ok.... fuhhh....sggh mencabar pengalaman kali ni, gara2 gigi maryam...len kali terus ke Taipan jela..pilih yg mana suka..byk kinik gigi.....sediakan duet je la...mahal wei.... maklumlah dah terbiasa kt raub murah je...satu kinik tu je pun murah...kalau tampal gigi x pernah dr rm30 sebatang.... cuba p tempat lain..... agak2 klu xde rm200 tak yah pegi la..... * pitam soploh kali...hahahaha


autopublish






Tuesday, July 27, 2010

empat hari pun nak kecoh arrr + saya yg masih sibuks

hehehe sabtu lepas km ke KLIA p jemput "member kamceng" maryam :) mama jadi drebar, mak tok+acu+ maryam penumpang ramai org tp semuanya senyap, drebar ngantok ya amat maryam sgt behave dlm keta, siap tido lg..... aman sket mama nak memandu..kalo x asyik gadoh ngan acu dia jek...mak tok plak baca novel...acu dgr mp3...mama layan jalanraya :P

* smgt nak menjemput apak dia...


elok msk parking KLIA, maryam buka mata...terus bgn je dia...gudgirl nih..selalu bgn tido ada hok hek dia....ni tak sabar2 tanya mana ayah dia.... al-hamdulillah km sampai, ayah pun dah selamat landing....


sementara tggu ayah amik brg suma, bw maryam lepak kfc...makan2 sambil main2 dulu....

budak ni bukan main lg nampak member kamceng dia....hehe ayahhhhhhhhh dua2 ni muka mcm setaun x jumpa....

peluk cium dulu...... busyuk la ayah tu.... sampai ati ayah..maryam ayah kish mama ayah x kapok pun....huhuhu

drpd KLIA km ke Alamanda...jumpa de&family ...lepak2 jap...nak sopink xde mood ...makan2 then suma blah...sebelum blk umah km pusing2 Taipan mencari klinik gigi...nampak gigi maryam elok je kan...rupa2nya geraham dia lubang....patutla dok kata sakit..... next n3 saya cerita pasal gigi maryam eh...





Monday, July 26, 2010

saya perlukan panadol.....



tuan rumah sgt2 penat, sakit kaki + sakit kepala rasa cam nak cabut sebelah kepala..berdenyut2.... dr pg td dok ke hulu ke hilir dlm opis sajok...rasanya dah 2-3km kot berjalan *erkk lbh kuranglah byk benda nak di belogkan...tp tak sempat la, jap lg nak tlg cik puan hasniza set up utk bengkel yg akan blangsung selasa-khamis plak....hurmmm paling nak sgt cerita pasal gigi maryam...hek hek hek... mahal sggh eh kinik gigi kt sini...tampal gigi pun rm100+++...tsk tsk tsk..... demi mu anak....rm200 pun mama + ayah bayarkan...janji anak sihat :)




Friday, July 23, 2010

serangan balas

* cam biasa ni gambar budak tu snap sendiri..

maryam sejak akhir2 ni suka benar ajak km mengeja...tp saya selalu eja benda yg ada 2 patah perkataan je la..contohnya ayah, abah, acu, mama, susu, kaki, kuku, gigi, pipi, mata, bola etc...oh ya maryam paling terer eja kuku & susu yg lain sokmo terbabas + suka-hati-dia-jek paling tak boleh blah dia asik suh ajar dia eja BERDIRI bila kita ajar dia tak mo ikut....eee geram!

bila dia dah mula suh kita mengeja nanti mcm2 lah disuruh eja nya...kalau dlm keta, apa saja benda yg dia nampak dia akan minta mama eja kan.... klu cam tingkap, lampu, kapal terbang, bas sekolah, etc yg panjang2 mmg saya tak layan....hahaha saya kata, mama tak pandai or mama tak reti or itu susah or next or diam je....hahaha keji kan... anak nak blajar pun maknya malehhh...kot esok anak tak nak blajar baru padan muka....har har har...berani la buat mama babab muntut tecik dia!

kejadian malam semalam dalam kereta otw ke klinik gigi... ( ada cerita lain plak kt klinik gigi- keji owh doktor tu)

mula2 cam biasalah eja benda2 yg simple...tetiba maryam eja camni A.B.A.N.G nak tau apa bunyinya??? AYAH! mama + mak tok betulkanlah dia...bgtau dia yg dia eja tu bunyinya ABANG..... tetiba maryam marah2 majuk plak dah... bila saya ajar ejaan yg betul dia diam je... saya pun apa lg kasi la nasihat ...nak tahu apa anak saya jawab?

adik tak pandai, adik tak reti ...malaslah...- saya + mak tok diam je la...terkejut + nak marah

nape adik ckp camtu tak baik tau..mamakan nak ajar adik, adik kena la dgr ckp mama nanti barulah pandai

mama selalu jawab camtu, adik ikut mama - dgn jujurnya anak saya jawab


rasa nak pengsan 13 kali .....huhuhu salah sendiri kan.....
kempimpinan melalui teladan, betul sgtlah tu...




Thursday, July 22, 2010

sampai eh hati awak


adoi la camnelah boleh kuar budak shah alam suhana meninggal plak dah ni sampai hati yg menggoogle tu... hahaha kalau takat petua buasir tu mmg ada sokmo, kilang coklat, tadika muhajirin ataupun durian hutan mmg kuar tiap2 mggu klu tgk kt nuffnang ...tapi kali ni mmg rasa nak tergolek akibat gelak cam org gilakbila tetiba kuar budak shah alam suhana meninggal aiks...tang budak shah alam + nama tu mmg betul dah... tapi tang meninggal tu.... terus ala-ala sentap hokeh.... lol lol lol

mcm2kan..lawak2....



ayah yg jauh dimata dekat dihati

ni dia mama tepekkan wajah kesayangan ayah
hahahaha kalau bergayut ngan ayah, dia ni dah macam org bercinta...siap ejek-mengejek, merajuk, paling tak tahan siap menyanyi lagu salem lagi utk ayah dia....hai anak bertuah :) lagilah ayah rindukan awak....

kalau ayah nak tahu anak ayah ni rajin, kalau suruh buat apa2 keja laju je dia buat...pasalnya kalau malas tak boleh stay kt umah ngan mak tok, kena p taska lepas blk dr tadika.... dia ni sejak ada mak tok tak mo dok kt taska, suka nak dok kt umah ngan mak tok..yelah boleh manja2...boleh makan bersuap...hahaha taulah kan anak ayah tu...makan tak mo sendiri mesti nak org suapkan...iskhhh oklah nanti mama hapdet lain pasal anak bertuah ni kalau ada masa....




ayah maryam p o/station @ tawau. insya-Allah ayah maryam akan balik sini sabtu ni....nanti mama akan bawa maryam dan mak tok ke KLIA utk jemput ayah.... boleh la tgk "apal terbang" hehehe ...



autopublish



Wednesday, July 21, 2010

annur berlatih menari untuk konsert di taska

lawak plak tgk maryam menari poco-poco utk konsert taska dia.....hahaha sebenarnya saya tak tau pun dia menari poco-poco pasal saya tak pernah tgk pun tarian tu camne... cikgu dia beritahu masa nak ambil dia blk dr taska... konsert akan diadakan pada 06/08/2010 , insya-Allah. taska maryam nak buat makan2-sembang2-kat-kedai-makan(seafood kot)-sambil-tu-anak2-buat-konsert hehehehe tapi yg musykil tu depa suma dpt baju kurung... camne nak poco-poco ngan baju kurung? bleh ke? belasah jela... eh rasanya ada nyanyi lagu nasyid gak arr... nanti bleh buat video...

ewahhh..

siap pusing2 tu...


konon2 pegang selendanglah tu..

dah siap :)




autopublish



bubur or pengat pisang?


terBAEK daripada dapur cik puan suhana erkkk cik puan besar sepiah yg masak bubur pisang nih! hahahaha...


Tuesday, July 20, 2010

senteng plak dah!


sabtu tu kan mama maryam bz meLEMANG... jadi ayah maryam dgn rela hati bawa maryam ke kedai gunting rambut utk gunting rambut dia dan anak dara beliau itu.... sebelum derang pegi saya dok pesan kt en abu..ckp ngan cina tu potong sket je repair je rambut balabie maryam ni.... pot pet pot pet... biasalah kan..risau wei kang terburuk plak rambut anak kan....

sekali kan betul kata hati ku....cer tgk rambut depan maryam....SENTENG hokeh..iskh iskhhh hangin je tgk.....cam muka budak "baik" sgt...eeee nasib baik raya lambat lagik.....iskh iskh terus en abu ckp, klu nak raya nanti biar dia je yg repair rambut anak....seriau tgk SENTENG gini....tp kan dgn rambut camni nampak maryam segar & lincah..haha apa2 jelah....


autopublish



Monday, July 19, 2010

hasil tak kuar p beli lunch tadi ----->lemang pra-puasa



salam all,

hahaha nak cerita, mak saya bz benar nak ajak km anak beranak buat lemang sempena nak sambut posa katanya.....asyik ulang kata lemang, lemang dah macam apa je kekdahnya....so pakat la kami anak beranak bakar lemang ari sabtu tu..... atas tu abang saya :) dia si pencari buluh ...eleh pergi ngan mak saya ...dia nak pergi sowang? hahaha belum tentu wokk..... penakut ni....tu yg anak yg besar pun ikut dia..penakut ya Rabbi

oleh kerana en abu bercadang nak bakar lemang raya nanti, maka saya telah diperintah utk blajar buat lemang ni...tahun ni insya-Allah km akan beraya di a.star, ada sapa2 berani nak beraya umah kt sana? boleh makan lemang cik puan suhana :P hahahaha insya-Allah saya berani nak buat....hehehe

basuh beras pulut - cik puan besar sepiah
selur daun pisang dlm buluh- cik puan besar sepiah + cik puan suhana ( saya dah lulus hokeh- vangga nih )
perah santan - cik puan besar sepiah + k.nani ( kakak ipar )
masukkan beras dlm buluh - cik puan suhana
masukkan santan - cik puan suhana
jaga api lemang - cik puan suhana ( sampai melecur jari2 haku tau )

see nama sapa paling byk? hahaha ok saya dah yakin ni...eee tak sabar nak bakar lemang raya nih...

tarraa hasilnya....setapp.... 11 batang lemang pulut = 4 kg pulut, santan kepala kelapa drpd 6 biji kelapa... chewaahhhhhh


tp sygnya tak de bukti saya tgh bpanas2 bakar lemang suma tau...pasalnya en abu x de masa tu, abg saya pun elek..suma elek, kakak ipar tgh buat rendang..hebat oh dia, dua2 dapo dia guna, satu rendang daging satu lg rendang ayam...sedap plak tu....hehehehe...pastu klu suh cik puan besar yg ambil gambar mau dia bebel plak nanti...nak tahu apa katanya"asyik amik gambar je..tp cucinya tidak"...hambek ko sebijik! hahahaha




ni baru betul-betul sibuk!


salam to all,

nak beritahu ni bahawasanya tuan rumah sgt2 bz...belog akan dihapdet time rehat nanti, itu pun kalau tuan rumah tak keluar p beli makanan tghari nih...kalau keluar mau malam kang baru edit n3 yg tkandung dlm draft..hahaha mcm la ramai yg baca diari saya nih kan....sila doakan target saya untuk siapkan kerja utk hari ini tercapai :) supaya bolehlah saya berpoya-poya dan kemudian boleh meronda-ronda belog korang pulak serta meninggalkan sepatah dua kata buat korang...hehehehe.....matilah, bos saya baca belog saya tau.... ok babai....


Friday, July 16, 2010

Vacuum Fried Jackfruit

healthy fruit snacks !

hehehe saya kalau p expo2 suka benar cari snacks cenggini...syokk wooo terutama yg nangka tu...wangi je bau dia tapi masalahnya bukan semua tempat ada jual snacks nih... cam yg saya beli ni kan...dia jual kt 2-3 buah kedai mesra petronas jek, snacks ni say abeli masa da expo kt gaint kota damansara ari tu... saya beli nangka + belimbing... sedap nyeh ! tapi kan susah benar nak dpt tsk tsk tsk...saya siap tanya mcm2 kt budak yg jual snacks ni ...hahaha dia kata tak cukup stok buah-buahan....pasaran ada....hurmm ni yg tetiba rasa nak buka ladang pokok nangka nih! hahaha tetiba jek...

mengikut bungkusan ini buah-buahan yg dikeringkang mengikut teknik vacuum fried ni tidak mengandungi

- colouring
-preservatives
-cholestrol

so insya-Allah selamatlah...means sapa2 yg nak berdiet cam haku, tapi tak kurus2 gak !...hehehe

saya bayangkan kalau durian depa buat camni....wuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu saya borong.....mesti sedapkan...




siapa yang mahu tudung FREE? sila...


join contest ini yeak!

Mr. Hafiz telah menTAG saya ! tajuknya ialah contest tudung kesayanganku drpd Aleeya - selamat berkenalan ! :)

so saya pun kenalah masuk pasal saya telah di TAG tapi saya suka je..mana nak tau kot2 ada rejeki dpt tudung free...hek hek hek...Amin :)

ini dia tudung kesayangan saya...nak tahu kenapa saya kata tudung kesayangan? sebabnya tudung ini antara tudung terawal saya beli....walaupun murah tp sgt selesa bila memakainya.... warna pink yg lembut... sebelum ni saya tak ada keberanian nak pakai tudung pesen camni...rasa cam tak sesuai ngan muka...rupanya baru saya tahu tudung ni ada saiz, ada jenis2 awning ...sejak drpd itu saya mmg beli tudung2 jenis camni utk di pakai... kalau menang hadiah yg di tawarkan ialah tudung ARIANI syoknya kalau menang nanti buleh dpt selai ARIANI......


maka dgn ini saya pun nak TAG kawan2 lain gak supaya join contest tudung kesayanganku supaya kawan2 saya juga berpeluang menang tudung ARIANI gak! insan2 yg terpilih ni saya nampak mmg suka pakai tudung jenis camni gak..hehehe so mereka ialah

1. Azie
2. Zana
3. Anje

autopublish





Wednesday, July 14, 2010

tolong buat perangai senonoh sket boleh tak?

maryam lately suka benar ambik gambar sendiri baguskan? ada la modal mak dia nak tulis kt belog
sekali dia snap mau 10 keping muka dia yg penuh satu skrin kamera! hahaha mcm2 aksi, gigi berkarat pun ada.. T_T' tsk tsk tsk..tak sggp nak tgk terus delete... :P

pic yg bawah ni antara yg senonoh sket drpd beliau... hehehe boleh la, tgn dia dah semakin memanjang tu yg boleh ambil gambar muka sendiri tu...

"to adik, mama harap adik cepat2 pandai membaca dan menulis, nanti bila2 free boleh tulun hapdet belog mama....heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee"

bulu mata yg semakin melentiks...


kasut serta tudung mama yg dikatakan hak dia ye....


ni lg satu perangai tak bape nak senonoh drpd cik seri maryam

suka benar main2 ngan tudung mama dia...pakai sampai bape lapis tah...suka kata tudung mama tu dia punya rambut..sipa suh ikat tu yg paling tak boleh blah....rosak la tudung mama nak oii....

maryam semakin membesar...saya sgt seronok, ada teman nak tolong jemur baju, ada teman nak buat kek, teman bersembang bila tgk tv tp paling tak boleh tahan kalau dia ada 10 soklan utk satu babak yg dia tak puas hati, letih nak menjawabnya or bila dalam keta otw ke mana-mana, teman nak menyanyi..hehehe.... tp byk time gak kami bergaduh..maryam mmg suka kacau mama...dia saje nak mama marah2 dia..hehehe pastu dia gelak2 notti...sabo je la haku...tp saya still rindukan zaman dia kecik2....zaman baru pandai berjalan, baru pandai bercakap....indahnyalah...

mama & ayah sayang adik satu dunia :) semoga Allah sentiasa melindungi adik di dalam jaga dan lena...Amin


autopublish



Tuesday, July 13, 2010

muka-muka sukarelawan yg rasanya betul2 rela bertugas pada hari ahad yg lepas!

all of us! semua ni antara sukarelawan yg bertugas pada hari itu :)
kt tgn TDM tu ada bunga ros...saya + mak cik NIZA yg berikan TDM munge..hehehe


beliau adalah wartawan Astro Awani itu..hehehe Saudara Ashwad Ismail
saya terpaksa kaber muka yg kembang setaman serta parut jerawat yg sebesar alam ituew....tsk tsk tsk

kerja kt PLF ni byk peluang utk kita berjumpa or kurang2 dpt tgk secara live lah antara rakyat m'sia yg terkenal or hebat contohnya angkasawan negara, ahli akademik, pembaca berita, personaliti TV, ahli politik & etc... esok2 bila dah tua2 tgk gambar2 lama mesti seronokkan... saya ada byk gak la koleksi gambar berdua sahaja ngan TDM & TDSH ...hehe sejarah tu....esok2 boleh tunjuk kt anak cucu ..."nak, inilah antara pemimpin dunia yg terhebat :)" chewahhhhhhhhh

autopublish



puteri bermain dalam castle

budak bertuah ni dpt khemah 'balabie' sebagai upah kena tinggal ngan mama dia yg kena keja pada hari minggu( alasan jek ni).... hek hek hek....cantik plak tgk khemah ni, tp kecik bebenar, tak ada bumbung, tak ada lantai ( itulah beli lagi tanpa try dulu...chaittt) mahal gak khemah ni...... dah-dah ni stok tak payah beli menan utk 3 bulan okeh...

* ayah sila ambil perhatian! kekal fokus2 okeh... kite kena beli baju raya plak lepas ni....




autopublish




cerita hari ahad saya

salam semua,

hari ni saya nak bercerita tentang conference yg telah berlansung di PWTC pada 11 julai 2010, kami semua mulakan tugas di PWTC antara pukul 6.00-6.30 pagi pada hari ahad itu :) sampailah ke pukul 7.30mlm ( sayalah tu) ada yg blk lg lewat....

Al-hamdulillah Conference on GAZA
Breaking The Siege : In the Spirit of Rachel Corrie & Mavi Marmara
berjalan dengan lancarnya, cuma rasanya agak terkilan sket la...pasal ramai rakyat M'sia tak dtg memberi sokongan terhadap event ni....pada pendapat saya rakyat M'sia masih kurang kesedaran mengenai Menjenayahkan Jenayah Perang ni.... yg hadir pun tak sampai 1000 org kalau korang tgk klip yg derang siarkan mesti sedih paling busuk pun sebak..tp tak taulah kalau ada org yg begitu keras hatinya, langsung tak tersentuhkan..... menitik airmata tgk kekejaman yg perlaku kepada penduduk Gaza...andai kata kita di tempat mereka? macamana? Ya Allah mmg kesian sgt....semuanya disekat....

moga-moga lepas ni rakyat Malaysia mendapat kesedaran dan marilah sama2lah menyokong conference2 yg akan Perdana Global Peace Organisation (insya-Allah) buat, kita tunjukkan smgt membantu sesama manusia ! kita tolong mana yg kita boleh buat...tak semestinya kita ke sana kan? * erkkk rasa cam wakil rakyat bebas plak

oklah...jom layan gambar.... byk sgt gambar yg ada...saya letak sket2 je la....hehe lembabs la berok nih....

mula2 tuan tanah nak tayang gambar sendiri yg perasan cantik kurus nih.... lawa tak t-shirt km? mahal ni..nak tahu kenapa mahal? sebab km semua dpt t-shirt ni free....hehehe sebab itu mahal... setuju tak? kalau nak beli pun boleh rm30 selai


antara VVIP's yg hadir, kali ni saya tak dapat nak ambik gambar dekat2 ngan VVIP's pasal tetiba mood nak bergamabr tu tak berapa nak ada..hehe setakat berdiri tepi2 tu je la..... so nampak la DSRM tu lalu betul2 tepi saya.... jadilah.... saya fokus tang kasut dia je...lawa eeeeeee

besday TDM 10/07 TDSH 12/07 so pada 11/07 tu PGPO buat suprise utk TDM + TSDH kalau tak silap PWTC sponsor pulut kuning utk depa......sonok tau nyanyi sama2...moga Allah panjangkan usia TDM + TDSH....amin


gambar2 tetamu yg lain malas nak tepek....heeeeeeeeeeeeeeee


*sampai tertido2 pasal kepenatan :P ok saya tipu jek ...hehehe masa ni dah siap semua, saya tgh tggu en abu + maryam dtg amik.... nanti saya tepek apa yg maryam dpt ( upah la konon) pasal mama dia keja am-pm ahad tu....bertuah punya budak......


setelah tipu2 tido..km buat keja gilak ambik gambar mcm2 aksi...hahaha
amacam? heeeeeeeeeeeeee

The A- Team The T-Team!


sekian, daripada saya...nanti sambung lagi....sangap dah ni..hehehe




Related Posts with Thumbnails