Followers

Monday, June 07, 2010

penyakit "M" kembali menyerang

huhuhu x tahu nape, bagaimana semua ini terjadi...penyakit MALAS kembali menyerang dgn ganasnya...padahal byk draft n3 ni tp buat separuh save...buat separuh lg save... idea nak bcerita tah hilang ke mana, tggl kat kedah kot... hahaha...

2 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

sue, jgn malas2...kang aku babab kang heheeheh biase la tu sue, ade mood kite ni tetibe cam mls jek nak bukak blog kan.....

**sori aku lambat komen yg maryam pi school trip tu.....sonok aku tgk....betul tu sue, kite ni k emain risau laa nak lepas anak kite kan, tapi budak2 ni bile dgn kawan2 n cikgu lain sikit, dieorg dengar kate...yg penting maryam seronok...tgk raut muke die hepi tuh.....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha....
apa nak buat sue...kekdg bila mood M tu datang..mmg tak boleh nak buat apa...aku pun sama...datang M besaru tu....mau seminggu blog aku tak berupdate...he he hehe

Related Posts with Thumbnails