Followers

Saturday, June 12, 2010

cadangan xtvt hari ini

berikut adalah beberapa cadangan di dalam kepala saya utk xtvt sepanjang hari ini ;

1. bfast kt kedai mamak ( wakakaka, malas nak masak arr skrg dah kol 8 am)

2. pergi ke pasar penambang ( teringin nak beli seafood yg fresh )

3. p PADE...lama x kasi maryam berendam kt pool

4. tgk wayang... itu utk esok msk dlm list pasal nak p beli tiket..hehehe

5. lipat baju yg mcm gunung kinabalu ituew.... auwww



ok babai.. nak p tgk tv...

2 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

padat...
jadual ko lebih kurang aku jer...tp aku tgk wayang hari nie...
baju kat rumah nie pun dah kalah gunung kinabalu dah...hu hu hu...

☆ lieya latif ☆ said...

aktiviti ko ni same jek cam aktiviti aku sue kalo tibe ari minggu....huhuhu.....

Related Posts with Thumbnails