Followers

Friday, June 18, 2010

cabutan bertuah sempena hari bapa by OLI :)





saya sgt tertarik dgn cabutan bertuah ini adalah kerana syarat yg cukup mudah hehehe....

baca bwh ni utk keterangan lanjut ataupun p lawat blog OLI ( sila kelik)


2 step yang mudah:

1. Buat entry mengenai anak dan bapa. Attachkan SATU (1) keping gambar anak anda yang comel bersama dengan bapanya yang handsome.

2. Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan comment entry ini.

Syarat :
1. Terbuka untuk pembaca sawsawlady.com *** TAK PAYAH JADI FOLLOWER
2. Peraduan ini berlangsung dari 8 June 2010 – 29 June 2010.
3. **baby kena anak sendiri!!!
4. sawbebe yang akan melakukan cabutan bertuah.
5. Pemenang bertuah akan diumumkan pada 30 June 2010.

Kategori Pemenang:
GIRL : SEORANG (1) baby girl bertuah

BOY : SEORANG (1) baby boy bertuah

Hadiahnya ialah :


*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


ini dia pic yg saya pertaruhkan



kalau puan OLI dan kawan2 nak tau rasanya hampir semua org dah tau pun maryam dan ayahnya adalah seperti kembar/belangkas . mereka sgt2 rapat... sebelum tido tiap2 malam mesti gomol2 ( kdg2 sampai nangis, tensen mak !) urut2 atau sapu2 losyen..... jeles2....ngan mama dia agak kureng maybe pasla mama suka marah dia .....hahaha

mereka juga byk persamaan samada rupa paras mahu pun perangai.... paling tak tahan gaya mereka tidur... selalunya adalah sama...kalau ayah selak baju sampai nampak perut ....maryam pun sama.... kalau mengiring ke kanan sambil peluk bantal...maka samalah posisi mereka... mmg sehati sejiwalah...

gambar di atas adalah antara xtvt dua beranak ini akan lakukan pada setiap malam...gomol2 sampai maryam nangis....hampir tiap2 malam okeh...tensen2...






sekian, doakan sawbebe aka sofea pilih maryam hehehehe



autopublish

3 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

samalah macam balqis...memang rapat sangat2 denagn papanyer...kalo kena marah denagn mama nyer , papanyer lah yang jadi tukang baking powder...

mar!ahaf!z said...

sue cpt wat baby boy lak. leh ada best fren mama nye plak..

olihttp://sawsawlady.com said...

sue, terima kasih ya sudi menjoin contest ini!!!

Related Posts with Thumbnails