Followers

Tuesday, June 29, 2010

AYEEM BURGER @ PAYA JARAS

Ayeem Burger ni adalah antara kedai yg jual western food yg sedap! selain drpd abg de saya :P hehehe Ayeem Burger ni terletak di tepi jalan je...sebelum t.light ke Kuang atau senang cerita kalau korang p sg buloh, nampak sigboard tulis paya jaras...cari jelah kedai ni..kalau korang lalu hari selasa, khamis atau sabtu akan lalu pasar malam paya jaras...jln depan sket nampak la kedai ni... senang jek.... siapa yg nak ke kuala selangor pun akan lalu jalan ni lah.... pandai2 lah korang cari kedai ni eh.... kalau tetiba tokei kedai ni jumpa cerita kedai dia kt belog saya silalah bg diskaun kalau saya pegi sana lg.. :P saya dah tolong promote dah ni

semua pekerja kedai ni pakai cam cowboy! mmg uniklah...hahaha siap bertopi2 bagai, boots , mmg cam cowboy la kekdahnya....


anak perempuan saya makan fish n chips
byk kali dia kata sedap dan ajak km makan lg kt sini...
harga fish n chips ni RM9.00 sahaja

en. abu makan chicken grill harganya RM 10.00
ni pun sedappppppppppppppp yg penting coslow bykkkkkkkk

acu plak makan chicken chop...RM10.00 gak


hehehe ni tuan tanah punya makanan...
namanya striplion steak RM 19.00
sedappppppppppppppppppppp sggh!
tapikan klu dia bg byk sayur2 + salad lg sedapp
yummeh




autopublish

4 comments:

♥Azie♥ said...

lama tak makan...

Nandre The Legend said...

selamat makan sambel ambek gambaq dan update dalam diari online mike. hahahahahaa

burger adalah satu makanan yang agak ruji dan terkenal di kalangan org Malaysia dari dulu lagi, maka tak dinafikan bahwa ianya adalah makanan keturunan kita...

burger ramly adalah satu brand yang glamer kat malaysia ni.

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kiter pernah gak makan kat sini...makan chicken chop...

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails