Followers

Monday, June 21, 2010

ehem2...american chocolate cake

bancuhan

kek dlm esbok..kasi sejokkkk dulu

mggu ni adalah hari rajin puan suhana...hek hek hek... sabtu lepas tetiba terasa nak buat American Chocolate Cake...yummehhhhhhhhhhhhh sedap giler ( perasan habeh hihihi) sebenarnya saya jarang makan kek yang saya buat, kali ni mmg saya makan betui2... en abu pun suka itu tandanya kek ni sedap, kira ni kek utk hari bapa la ...belasah je la .... resipi daripada sini ek

American Chocolate Cake

7 comments:

~~ciklinn~~ said...

wallahhh sedapnyerrr... aku dah dekat setahun tak membaking... huhhuhu

smlm habis kubuang semua dah tepung2, rosak dah semua.... harus aku kekedai bahan kek balik ni nanti.. huhuhuhuhu

nifalnin... said...

sedap... sedap... aku dah mkn td.. nasi daging pun sodapppppppppppp... habeh dah aku balun sorang....

☆ lieya latif ☆ said...

kek hari bapa yek sue....sweet wei....sgt rajin ko...mmg aku tabik ko....

terliur aku tgk toping yg berkilat2 tu .....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sueee....minta sikittttt.....
lama dah aku tak buat kek ko...tp aku stok kek kukus jer lah....nak membaking nie...mmg tak dapt ler...coz' aku tak beli oven lagi...

sure happy en abu kan...special kek sempena hari bapa hasil air tangan isteri tercinta.....itu lebih bermakna kan sue

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sedapnyer sue...amat2 menyelerakan...dah la eden posa ari ni...terliur plak....

izahdaut said...

wooww..sangat dahsayat penangan kek ni...lawo giler n yummy...nak try gak la one day

♥Azie♥ said...

WOWOOOOO SEDAP TUE...

Related Posts with Thumbnails