Followers

Wednesday, May 26, 2010

HOW TO BE A VAMPIRE .......us @ MPH

cerita hari ahad plak dah..... maryam dari hari khamis mcm x bape sihat...sikit2 nak sentap tah ikut perangai sapa.... :P kepala dia panas je..badan ok plak... so kami x bercadang nak kemana2... last2 dah kol 5 ptg ayah maryam ajak p summit ... apa lagi... challo betti... ajak mak tok siap suma terus p sana.... tujuan utama yg telah di set ialah ke MPH... biasalah beli buku untuk si kenit nih.....


budak bertuah ni buat MPH tu mcm rak buku kt umah sendiri... mulut asyik pot pet pot pet... mama + mak tok lepak atas lantai.... dia kejap2 amik buku ini kejap2 buku itu... hasil rembatan maryam pd petang itu ialah 3 buah buku, sebuah utk besday gift kwn nursery dia...


cuba baca tajuk buku itu....betul2 kt rak dpn mata saya... hehehe takotttttttttt tapi tetiba rasa nak beli nak tau apa ke bendanya buku ni...

HOW TO BE A VAMPIRE


autopublish

5 comments:

nifalnin... said...

ape la ko nih.. pepagi lg dah buat org saspen-der...

nasib x baper nak takut tgk cover book tu... klu x, mau aku terbayang2 siang mlm...

☆ lieya latif ☆ said...

hah, ape laa isi buku tu sue...kalo jadi vampire hensem dlm citer new moon tu okey laa gak wakakakaak...

bagus maryam...kecik2 dah rajin bace buku....

Sham Ummi Echa said...

rajin ko bli buku utk maryam eh... mesti da besar nnti dia rajin mmbaca..

ayah,ummi, farish said...

rajin maryam baca buku....rajin mama bawak maryam gi beli buku..bagus2

Jue ~ mama DnD said...

bagus maryam masuk mph pilih buku... dalila kalo masuk mph bukan pilih buku.. pilih color a.. sand art lah..puzzle.. stationary set yg pic preincess tu lah.. hangen akak dibuatnya.. sekali masuk mph sure a mak dia melayang 80 ke atas...

Related Posts with Thumbnails