Followers

Friday, May 07, 2010

saya pun nak menang juga - jom sertai WAWA 5TH BESDAY GIVEAWAY-SENYUMAN PALING MENAWAN


WAWA 5TH BESDAY GIVEAWAY-SENYUMAN PALING MENAWAN
anjuranTIE IBUWAWANISOLEHAH ( klik untuk keterangan lanjut)

ini adalah peryertaan pertama saya sejak saya menjadi blogger ni sepanjang hampir 4 tahun...hehehe ibu wawa sila bg hadiah kurang2 saguhati, bukan senang aku nak join benda2 camni... hadiah lumayan okeh...juling jap mata saya..


Hadiah adalah seperti berikut :-

Tempat Pertama - Rm 50.00 (boleh pilih nak sen ke nak hadiah)
Tempat Kedua - Rm 30.00 (pon boleh pilih nak sen ke hadiah)
Tempat Ketiga - Rm 20.00 (pon boleh pilih gak)


Hadiah misteri untuk peserta pertama giveaway - dah ada pemenang
Juga hadiah saguhati untuk 5 pemenang



mula2 sekali saya nak bg bukti bahawasanya gambar yg saya pertaruhkan ini adalah anak saya :) pic ni masa saya mengandungkan maryam a.k.a Annur Iman Syahirah ..tu dlm perut saya ...hehehe


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ini dia maryam kesayangan saya masa ni maryam berumo 2 thn ++... saya suka gambar ini kerana;

1. senyuman yang paling menawan pasal dapat main kt taman :)

2. pipi maryam yg gebu ( la ni maryam kurus je, tp still menawan di mata dan hati mama)

3. rambut maryam yg gojes senget-benget pasal mama + ayah yg gunting


nama : Annur Iman Syahirah
Umur : 4 tahun ( 2010)


apa lagi kawan2 jom sertai

WAWA 5TH BESDAY GIVEAWAY-SENYUMAN PALING MENAWAN


6 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah good luck maryam...nak join gak la pas ni..

☆ lieya latif ☆ said...

comel!! comel!! good luck sue...

wei aku tgk pic ko, aku pun ade baju pregnant tu ko.....heheheeh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah.....hari ini dlm sejarah nie sue..
sure ko ada harapan menang nie...kemain comel maryam senyum

btw....GUD LUCK dear

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Sue..tq sudi joint..terharu gak baca ni 1st time ko joint giveaway...siap ada pic masa peknen..tu sure bukan bantal dalam peyut wahaha..gurau je okeh..pic peknen tu dah kira kedit tuh GUD LUCK Sue

~NURUL~ said...

wah.. xde ank nk join.. ehm ank tekak boleh?hhehehh

mama zharfan said...

salam ziarah...blogwalking sambil tgk pic...good luck!

Related Posts with Thumbnails