Followers

Monday, May 17, 2010

melawat bb Areez :)

salam semua :)

al-hamdulillah sabtu yg lepas berjaya gak kami melawat baby AREEZ serta mama dia yg makin slim & shantek adoi as jeles betoi haku ngan ko ...... masa as buat kenduri ari tu kami x bleh dtg....so kebetulan masa kami free sama ngan iza + meen... so jadilah sesi terjahan ini...

Areez, montel sggh budaknya.... tido je kerja dia....eeeeeeeeeeee geram... tp sebenarnya geram gak kt abg dia yg ensem tu... Aqeel sgt2 friendly ...hehe pastu time2 nak kami nak balik tu bleh plak dia bdukung ngan ayah maryam... en. abu amik berkat eh...hek hek hek... k.nana x de p tadika ada sambutan hari guru...


pasal byk sgt benda aku nak sembang..gambo pun kurang..ngeh ngeh ngeh.. ni pun byk maryam yg ambil kan..nasib ada anak dah beso....bleh gak lepaskan sesak..

ahli rombongan ...Cik Puan Iza & Cik Puan Meen... ni gambo sblm balik..cam biasalah acara wajib, bgambo ramai2 ... tgk saya sudah ada anak kecik .... budak dania ni pun sama, tembam je..eeee geram aku ...rasa nak cubit2 je peha KFC dia tu.... iza, baik ko tgk kaki anak ko..ada lebam x?


terima kasih as + en wan serta keluarga..susah2 je ... 3 jam kt sana...2 kali makan okeh... hehehe moga murah rezeki korang sekeluarga :) lain kali jumpa lagi...

iza, tenkiu kasi adiah besday maryam :) anak aku terus melaram dlm keta hokeh..sampai ke pkns bangi dah baju ko itu....

meen, sonok jumpa meen + anak2..sowi tau kurang bsembang...ai pemalu, nanti2 bila byk kali jumpa bleh la sembang panjang2...kita cari sudut2 mana yg clear......hehehe


autopublish



4 comments:

♥Azie♥ said...

mesti comel bb areez kan..aku tak dapat ikut..tgk MIL dtg sini

nifalnin... said...

wahhh... pemalu ke.. hik hik hik...

Puan Iza said...

Dapat gak jumpa ko kan :-)

ooo ko la yg cubit peha dania sampai lebam2 ek....siap ko hehehehe...

Muat ek baju tu dgn maryam?...terus pakai ek...hehehe

As said...

thanks ya melawat kami n hadiah for baby areez... lama x jumpa ko sue...sonok bila dpt jumpa

Related Posts with Thumbnails