Followers

Monday, May 24, 2010

CELCOM Blue Bear @ Subang Prade

sebagai pembuka selera tirai cam biasa tayang wajah si pencinta pink ni lagik ...

tak tahu camne ayah maryam buat hapa tah ngan hp dia..tetiba ajak p amik CELCOM Blue Bear kt subang prade... ada la cam kena subcribe ke apa tah ...hehehe ...mama + maryam follow jek..hehehe bleh jalan2 sambil cuci mata nak sopink gaji belum masok...kejadian ini berlaku pada jumaat malam sabtu ... esoknya cuti so anytime bebeh..nak blk2 kol 12 tgh malam pun ai x kesah... hehehehe


ini dia bear itu danbudak ini cam gak biasa apa2 yg ayah/mama dpt adalah akan menjadi hak milik budak bertuah ini.... eksen ooo



oleh kerana x tau nak makan apa dan di mana nak mkn...dan seperti biasa, belasah ikut sedap tekak dan poket juga ... hehehe kami makan di PH... nak menerai pizza baru itu.... bukan main maryam suka minum sup + makan roti bwg putih sepotong ... lega tgk dia selera makan...


pizza ini sgt sedapppppppp....huhuhu kalau tau begini sedap lama dah haku p baham....
sesuai di tekak ku dgn lemonnya...yummeh


maryam berjaya mkn 1 potong * lap airmata... yeyeyeye...suka2 len kali kita p lg eh.... mama pun suka gakkkkk sedapppppppppppppppppp.....


wiken ni makan lg nak x wahai en.somi? sedap arrrr
....makan ramai2 kt a.s pun ok gak...

autopublish

9 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhh aktiviti makan2222 ... i loike alsoooooo .. sakan berposing dah gigirl sorg nieh ... cute ;-)

☆ lieya latif ☆ said...

betul ko ckp tu sue...kalo esoknye sabtu ke cuti, malam2 pun sanggup kuar hahaahahaha.....

biase ar tu...ape2 barang sume kene cukai kat anak skrang kan...

sedap yeak pizza baru tu....ko dah bagi good riview ni leh aku try ....thanks sue!!~~

Nandre The Legend said...

syoknya ada patung biru tu...

aku nak tukaq pakai celcom la plak...

amacam, ok ka?

Puan Iza said...

sedap ek sue pizza ikan tu...aku mmg tingin nak rasa tapi takut tak sedap jer. dah ko kata sedap, wajib aku cuba nie....:-)

mar!ahaf!z said...

anak dara pegang bear tu shumel :)
ni sapa ajar posing nih?

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

WAH BUKAN MAIN LAGIK ANAK dara sue bergaya ek.leh jadik model tudung cilik ni...leh la join pencarian model tudung FAREEDA untuk kanak2

makcikrehan said...

iman syahirah... makan banyak2 sikit nak oitt....

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

diana- hehehe makan sesaje... tgk la mak maryam skrg...bambam

lieya- sedap lieya..nanti ko p makan...

en nandre- ok jek..no hp tu en nan kekalkan la

iza- sedappp percayalah

maria- hahaha aku x ajar eh..dia semula jadi..


anje - ala ye ke... segan la nak join ...hehehe

mak cik - baikkkkkkkkkkkkkkkkk bak mai sket isi mak cik tu

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails