Followers

Monday, May 10, 2010

4 dalam 1 @ rumah Azie

al-hamdulillah jumaat malam sabtu bari km selamat gak buat sambutan besday erin, nonie & annur dan juga sambutan hari ibu...ngeh ngeh ngeh kt umah AZIE... terima kasih azie...susah2 je ready suma benda sowang2... hehehe ai ada meeting jumaat tu so lmbt sket sampai umah..i'm sowiii

tu dia kek yg sgt sedap.... azie yg tempah... serius sedap pasal saya bukanlah pengemar kek... tapi bila makan kek coklat ni terus rasa jatuh cinta...hehehe sedap sedap sedap.... kami juga dengan jayanya buat steamboat...hehehe guna dapo yg en abu dapat tu... ok dah selamat di rasmikan kt umah azie... ingatkan xde nasi ada gak si azie ni masak...siap buat lauk sama... apa lg balunlah kan....

lepas makan nasi + steamboat sementara km kemas2...budak2 ni dah start buka2 adiah dah, km buat tukar2 adiah... yg lawaknya adiah utk saya n azie adalah sama...nasib x sama corak..wakakakaka....... iskhh malu2... suka tgk nonie + annur dan erin bleh main sama2 walaupun agak jarang lepak sama2... bagus2 ni petanda baik pasal klu ada rezeki thn dpn nonie + annur nak tadika sama2....


tgk erin...bukan main dia nyanyi sowang lg besday to you...hehehe kejap2 panjat kerusi jengok kek....jengok hadiah.. eeeeee rasa nak gigit2 je pipi dia...


acara akhir malam itu... potong itu kek.... tgk arr smgt giler budak2 ni...erin paling syok... dia ni diam je tp tgn jalan.... geram tau ngan dia.... suka benar p jenguk dapo steamboat tu.... annur dah pakai bj yg cik azie adiahkan... sabo jela kan anak haku.... thank you azie.... moga2 murah rezeki korang sekeluarga...nanti kite buat makan2 lg kt umah aku plak.... hehehe....


SELAMAT HARI IBU BUAT SEMUA :) MOGA KITA AKAN JADI IBU YG TERHEBAT, TERHANGAT, TERBILANG, DAN SEBAGAINYA BUAT ANAK2 KITA ....AMIN!!!

10 comments:

miss hav0c said...

camat ari ibu tuk akak n hp bday tuk budak2 kecik itu

Jasfyra said...

hepi besday tok sikecik dan selamat hari ibu buat sue dan azie

☆ lieya latif ☆ said...

wah meriah...dable celebration lagi hah...sonok anak2 korang hah dpt sambut same2 ......

gebus tul tgk strawberi kat kek tu sue....aku pun tangkap leleh tgk hah

As said...

meriah.. meriah... 4 in 1 terus..... senang kejer.. happy b'day tuk bdk2 tuh... n happy mother day

Puan Iza said...

meriahnya celebration nie....4 in 1 ek....

cantik kek stoberi tu....

selamat hari ibu buat sue dan azie...

♥Azie♥ said...

aku suka tgk masa dorang menyanyi...maryam makan banyak..erin pun..hari sabtu dia tak makan pun kek tue aku yg perabih sorang..sedap

huda hilal said...

selamat hari ibu..sue aku nak tanya,camne nak buat border yg bunga2 kat gambar ko ni? shantek la..share kat aku leh? email ek..

As@Aza said...

happy belated birthday to maryam & happy mother's day to sue :D

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Mother's Day Sue

wah seronoknya celebrate sama2.. pastu semua pun tukar2 hadiah. best la..

oo tahun depan aunie dan maryam nak tadika sama2 yer.. mesti jadi bff nanti

Sham Ummi Echa said...

hepi besday maryam n noni n hepi mothers day to sue n azie

besnye korang dpt celebrate sama2.. siap buat steamboat lg.. bak mai skettt

Related Posts with Thumbnails