Followers

Thursday, May 27, 2010

tambahan sket kat n3 ini : 3 kilometer

salam all,

Saya agak sibuk so mmg tak sempat nak buat autopublish n3...tiap2 malam ada je halnya... dan tiap2 hari time rehat tghari saya keluar, hari ni je saya tak keluar pasal sat lagi dpt makan free...ada jamuan kt opis... byk gak cerita nak dicerita tapi tak apalah..kemudian aje lah ...lg pun kamera x bawa, kasi kt cikgu tadika dia...hari ni tadika maryam adakan sambutan hari guru...

oh ya smlm setelah beberapa tahun ( x sure ) saya p joging ngan kawan2 opis...hehe dari opis ke jalan besar adalah 4 km ( pergi balik )... al-hamdulillah saya dpt joging 1.5 km sehala...( pergi balik = 3 km ) hehehe satu kejayaan..tp ada member ni lagi hebat... 4 km tu..blari plak tu.... tak apa dia kenderaan ringan...saya kenderaan berat...hehehehe...sy byk bjalan drpd lari...lari pun lari2 anak je... lari2 mak kang mau bergegar terowong nak masuk opis kami tu... lol lol lol
oke ini adalah x kelakar...

al-hamdulillah semuanya ok..cuma pasal lama tak bersenam pergelangan kaki saya ada rasa sengal2 sket, nasib x sakit2 badan kalau x kena pk byk kali nih..wakakaka... rasanya saya boleh join xtvt lari2 ni seminggu sekali je kot... pasalnya sian plak maryam... smlm pun saya sampai umah kol 7.45... pastu ngan OT lg yg kena bayar kt nurseri... kalau seminggu sekali ok dah kot.... insya-Allah mggu dpn nak try 4 km plak... semangat2!!!


insya- Allah pagi2 esok sebelum subuh kami sekeluarga akan balik kedah :) doakan semoga perjalanan pergi dan balik kami selamat :) tapi saya agak risau, tadi taska sms bgtau annur a.k.a maryam demam + selsema.... mujur mak tok ada kat rumah dan sudi ambil maryam untuk tolong jaga ....minta2 ptg ni dia dah ok... dah la nak bjalan jauh...


5 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

fuh...semangat sue semangat
ok what walaupun dpt 3km jer..
beginner katanyer...

aku dah 3 minggu layan main badminton tiap2 hari rabu...cuma minggu nie jer aku tak join...
badan penat tak habis2 lagi sue

mar!ahaf!z said...

waa, joging jalan masuk tu eh..

aku penah ckp kat hafiz, suruh drop aku kat apt depan tu, aku jalan kaki masuk, petang nnt aku jalan kuar plak, dia tgu aku kat apt tu.
kunun nak kurus la.. tak buat pun. idea je bernas.

☆ lieya latif ☆ said...

bagus tu sue.....keluar peluh ...sihat tau....

aku lagi lame dah tak gi gym nie..... takde geng ar...kalo ko seopis ngan aku, boleh gak ko teman2 aku.....gym kat kementerian kesihatan ni free....cume aku takde geng tu yg berat bontot nak gi huhuhu

KV said...

kv buat paling kurang 5 kali seminggu. Tapi sampai ke hari ni kasut joging tak beli2. Pakai flip flop jer!

oli said...

bagus bagus bagus
senama baik untuk kesihatan
[tapi saya tak amal pun]
hehehehehe

selamat pergi dan balik!!!
[doakan kami juga...kami balik perak malam ni...esok patah balik kl]

Related Posts with Thumbnails