Followers

Thursday, April 15, 2010

tik tok tik tok

PENAWAR RESAH HATIKU...

anak ku sudah besarrrrrrrrrr.... ngeh ngeh ngeh...
apa kata korang semua doakan mudah-mudahan tahun depan maryam bergelar kak long :)


lusa ni adalah hari jadi maryam yg ke 4...


salam all,

kami nak menjemput korang semua datang ke RAUB, kami ada buat doa selamat + makan2 sket sempena besday maryam pada hari sabtu ni... sapa2 yg bosan tatau nak buat apa weken ni, apa lg moh la ke RAUB... x sampai 2 jam dr KL.. tol sehala RM8...hehehehe

tema? x de tema kali ni...maryam request nak kek balabie..tatau ada ke xde jual kt kedai kek...belasah jela apa yg ada pun...

jom jom jom ...jom pergi RAUB..yiehaaaaaaaa






7 comments:

Jasfyra said...

pejam celik, dah besar maryam
aku suka la tgk gamabr maryam tu sue..muka nampak berisi dan rambut tu sgt seswai ngan dia..sgt somel...

harap2 tahun depan ada rezeki ko bg maryam adik eh..amin...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tahun anak kita dah masuk 4 thn kan? dulu kecik jer lagi. hehehe

insyallah tahun depan, beradik la kak long maryam nanti

suka gambar last tu, comel

SSulieana said...

InsyaAllah...lambt ke cpt ke..mesti nnti maryam jd k.long jgk...eeee comey muke tembam dia tu...

oli said...

mudah-mudahan tahun depandia dah jadi kak long...
happy birthday maryam!!!

liwaniel said...

dah besar dah maryam...wanie doakan maryam cepat2 jadi kak long

Syasmeen said...

wah dah msk 4 thn ek...sebaya ngan airiena lah bulan 10 nih 4 thn..harap2 tahun depan ada rezeki utk sue bg maryam adik eh..amin...insyallah ada rezeki tuh..

sambut besday kat raub ek, we all blk jengka weekend nih x per lah tunggu sue wat besday tuh kat kl jer lah br we all leh p

Puan Iza said...

happy besday maryam...

insyaallah, auntie doakan semoga maryam akan jadi kak long :-). amin....

Related Posts with Thumbnails