Followers

Thursday, April 22, 2010

TEMPAT SEJOK : part I

al-hamdulillah tercapai gak hasrat kami nak bawa maryam ke tempat sejuk a.k.a genting highland... dan lama dia ajak p sana tp km mmg x mo p weken tu yg tggu bila betoi2 bleh cuti pastu naik je..kebetulan mak tok + pak itam maryam pun free..km jumpa kt skyway jek.. saje nak bg maryam merasa sekali lg nak kereta kabel ni.... ni sebahagian drpd adiah besday maryamlah kiranya... km p 16/04 baru ni.. pg tu km ke hospital dl ada appt maryam kt kinik ENT... ada cerita sedih + merisaukan... bila ada kelapangan sy cerita eh..minta2 apa yg dr. risaukan tidak menjadi kenyataan... amin

dalam kereta kabel.. suka minah ni..bising je mulut dia...

mainan pertama yg maryam main... tentulah ayah yg kena naik ngan dia.. mama cepat pening...eee x sanggup.. kang ada yg muntah hijau


pastu masuk sini plak.. eee syok tgk stoberi tu kan.. gambar2 sham lg cun..hehehe km msk btiga je.. ngan mak tok..tah apa angin maryam dia x kasi mama dia pegang kamera...dia je nak amik gambar... mcm2 gambar dia amik...mama dia ni x tahu apa motif dia tau.. yg penting dia ckp apa? adik dah amik semua cantik2... hahaha lantak la situ...

ni plak lepas naik benda alah ni..tp slow giler arr dia pusing..sampai naik bosan haku..dah 4-5 round plak tu...eee x kuasa okeh.... pics bwh tu maryam main sowang2..sementara tggu ayah + pak itam dia tggu turn naik keta go-kart

lama gak km lepak tgh2 bulatan go-kart tu.. dan minah tu mcm2 la amik gambo km.. ada pics kaki, hidung, kasut, pasir...mana dan dia la... iskhh cuaca nyaman2 je la..x sejuk sgt..ada masa jek.. masa sejuk bukan main minah ni pakai segalanya.. bila hangat sket..buka semua..tah bape kali dia pakai buka pakai buka...

ok nanti sambung...hehehe

6 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

naik GH yerk sue...

aku nak return lagi pun tak tahu bila
geram jer hari tu tak habis ronda kat situ

Jasfyra said...

bestnya sue..laki aku ni ada je alasan nk p GH tau..uhuksss

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bestnyer maryam main menan2 kat situ....mesti sejuk giler2 kan

eiNa said...

epi besday maryam... wah dh 4 thn dah yek... adiah pegi genting best2..

Sham Ummi Echa said...

ni kira hadiah besday maryam la ek.. yg pnting maryam hepi kn dpt main rides kt situ..

cun2 per pic ko nih..kalo ko besarkan lg lawa

عين / ايلين said...

Seronotnya dapat jalan-jalan :D

Sue, nak tumpang bertanya ni.. lawa la susun atur photos kat entry ni. Camne nak buat ye?

Related Posts with Thumbnails