Followers

Thursday, April 22, 2010

TEMPAT SEJOK : last

ok sambung2 lg n3 smlm... bderet n3 nak kuar nih ( sy dah siapkan n3 sepanjang mggu ni..gigih hokeh ...mcm gangguan yg dtg ) ..lol lol byk sgt acara mggu lepas...

layan ayah main go-kart... maryam siap jerit2 bg sokongan... siap kt yeahh ayah menang tp nape ayah muncong jek? hahaha apa maksud muncong eh?

oleh kerana p ngan budak kecik maka semuanya kena la naik gajah terbang, kapal terbang..cawan pusing2.. huhuhu

hek hek x sangka anakku berani naik benda alah ni..mula2 risau gak dia nangis ke hapa... nasib baik bagus... tp muka maryam cuak x hengat...


dlm kol 6 lbh maryam dah kalah..mula2 minum susu kt atas riba mak tok..pastu letak dia dlm stroller..tolak2 tgk dah diam je..rupanya tido... hek hek hek...sejuk kan..sedap la dia lena... lg pun penat main mcm2..jalan sana-sini oh ya..bear yg maryam pelok itu adalah hasil drpd game yg pak itam dia main eh....


maryam tido..km rehat2 dl.. sy + en abu makin membesar kan? sob sob sob oleh kerana maryam tido..km pun ambil keputusan utk pulang... lg pun dah kol 6.30 dah....


otw blk...pasal minah ni betoi2 tido..gigih mak pak dia ngakut dia dlm stroller ni msk dlm kereta kabel..nasib lepas ....siap ada yg tlg pegang pintu.. al-hamdulillah... ada lg manusia yg suka nolong org...

ok abeh dah cerita genting... insya-Allah lg 2 mggu nak p CH plak... nak minum teh kt sana.. :)


autopublish

5 comments:

Jasfyra said...

bestnya weh...
nyenyak sungguh maryam tido.sejuk le katakan :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

mau tak nyenyak si maryam tido ko....dah penat main, nak minum susu, tempat sejuk plak tu..lena ler...

tabik arr maryam berani naik games tu....kalau batrice, aku tak sure lah....dia berani ke tidak....dia tu propa lebihhh

besar bear maryam...untung ler pak itam bg kat maryam.....

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

perh...berani tol maryam naik benda alah tu...cayalah...bukan semua budak berani kan...tak nagis palk tu...

SSulieana said...

suke tgk gambo korang berdua..gaye posing mcm org dulu2...hehehehe...alololo

mar!ahaf!z said...

weih sue, giler bagi anak ko naik menatang tu... hahaha.. aku saspen tgk.. tp kalau aku naik takpe..

Related Posts with Thumbnails