Followers

Wednesday, April 21, 2010

sekitar besday bash maryam ...

seperti yg semua tahu..tahun ni besday maryam km buat kt raub je.. 1 pasal kami berhajat nak buat doa selamat utk dia.. klu nak buat kt sini km x kenal sapa... kaw umah kami x de surau.. pastu rumah sempit... celah mana nak letak derang... 1 lagi rasanya cukup dah kot sambut besday dia mcm yg lepas2... tp x tahulah kan..kite hanya merancang... mana nak tau thn depan rejeki lbh bleh buat besday bash lagi.... meriah gitu.... amin...

besday girl pagi2 lg kena dera ngan mama dia.. sila buat sendiri ye goodie bag utk kawan2...hek hek hek.. di bantu oleh kakak aleesha + seri yg sibuk jer

kek besday maryam yg sempoi tp sedap... mak angkat maryam buat kek ni.. nak suh lukis barbie dia x reti..belasah je la.. ABC 123 pun cute gak....


ayah siap pakai songkok tu...cam YB lah.. muahahaha... besday bash maryam kali ni mmg sempoi..x de yg spesel.... biasa2 je..belon pun x de.... hehehe... rasa cam pelik plak ... tp maryam still bgaya ngan headband dia..thanks tie.. nampak cam puteri gak la maryam that day :)

antara jiran2 yg hadir..ramai gak... menu hari itu ialah bubur kacang merah, bihun goreng + pulut dan rendang daging... karipap..kek oren ...air plak air kismis... al-hamdulillah cukup makanan semua...


oklah..malas nak buat n3 pasal besday bash ni... yg penting sudah selamat... tggl nak buat kt tadika plak ...maybe bg goodie bag je kot... tadika 50 org + taska 10 org.... bisa di atur..bik maryam ada nolong.. dia rajin ...keh keh keh....

hepi besday sayang....



autopublish

9 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

happy besday maryam.. tak pe buat kat mana2 pun sama jer, janji kita ikhlas nak buat untuk anak2 happy..

air kismis tu mesti sedap, sebab akak pernah minum kat Rest. Gelas Besar..

orang dulu2 lg best sue, buat pulut kuning atau bubur merah jer.. lagi best.. teringat zaman kecik2

☆ lieya latif ☆ said...

meriah2...sonok tgk...byk gak goodies bag ko buat sue....seronok kawan2 maryam kat kg kan.... ramai tuh...aku ni kalo wat mmg takat atuk nenek jek laa yg ade...sepupu mia mija belah aku baru ade sorang wakakaka...sebelahlaki aku ramai laa heheeheheh...

siap ngan pulut kuning tu....mmg meriah sue!! hepi maryam ari tuh...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

tak kisah ler sue..
yg penting maryam happy, ko happy, en abu happy.....seronok bila dpt sambut ngan family...lagi terasa kemeriahannyer sue...

Sham Ummi Echa said...

x kesah la sue kt mana2 pon.. sama je.. yg penting kita nk celebrate besday anak kita kan.. kali ni mesti mak tok hepi kn sbb wat kt raub.. oh tang pulut ngan rendang tu yg paling aku suker tu.. dapnyer

hepi besday maryam

~~ciklinn~~ said...

wahh meriahnyerrr..... mmg seronok kalu kita wat kenduri even yg kecik2 pun kat kg kan... rasa meriah sgt2... nampak maryam hepi sgtt

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

k.mimi, lieya, zana, sham, ciklinn - thanks korang... hehe al-hamdulillah sonok gaak wpun kt kg... minta2 thn depan ada rezeki bleh buat lg makan2 cam sebelum nih..amin

mamamiera said...

eppy beday maryam..
comey cam putri.. kek pon smart jer ade tulis abc.. mane tempah tu.. ;)

Jasfyra said...

nampak meriah.beso dah maryam..hepi besday sayang

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

pandainyer maryam berpossing ek...banayk nyer godies untuk kengkawan...

Related Posts with Thumbnails