Followers

Thursday, April 29, 2010

rahsia udang goreng tepung saya


udang goreng tepung adalah fav maryam tp mama dia ni x pandai plak nak buatnya... dah mcm2 tepung sy try tp still x jd.. tepung x melekat kt udang..nyampah betoi.... last2 en. abu ngan selamba suh sy cuba goreng udang ni ngan tepung cucur , mula x yakin..tp malas nak "gado" ikutkan je la idea dia tu kan......sy guna tepung cucur udang adabi ye untuk goreng udang ni.. dan pic itu adalah hasilnya... sggh tidak mengecewakan hati ku x pasal2 sy kena tabik kt en abu ... so kawan2 yg ada masalah cam saya gak sila lah cuba goreng udang anda dgn tepung cucur adabi... insya-Allah berjaya :)

8 comments:

AiZ said...

udang tu nampak macam pakai sweater pulak.. hikhik... sedap digigit gilir-gilir.. hikhik



komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



♥ciK-t0ge ♥ said...

peHh naMpak sedaP..
es0k nk cube la

thNX

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nak kena cuba gak ni..

waveX said...

sedapnya...

nabilah_2908 said...

erm..sedap la pulak tgk udang tu.. :)

izahdaut said...

good idea..bernas..

☆ lieya latif ☆ said...

eh bagus sue....aku pun dpt tips..selalu buat tp jadik tak jadik...mengabis kan telor jek aku dok celup2...

bagus info nie...sebab mia suke gile udang salut tepung....ni kalo buat ngan sotong pun sedap ni kan....

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Related Posts with Thumbnails