Followers

Wednesday, April 21, 2010

ماري تڠکڤ نومبور برتواه د بلوݢ ساي - nombor itu semakin hampir !!!

tetiba hari ni rasa nak kasi something kt korang... muahaha sapa dpt no ni - 16500 dan 17000 cepat2 print screen pastu tggl komen kt sini dan buat 1 n3 no bertuah yg saya suh korang tangkap ni ek tp korang jgn lupa bgtau saya korang dah buat n3 ituew.....hadiah adalah rahsia tp sgt berbaloi bg org yg suka brg2 bergaya inggeris hek hek hek....

korang tgk kt bahagian yg saya tulis PENGUNJUNG tu ek ..bukan yg atas tu...

5 comments:

beLLa said...

alaa.kte masuk baru 1152..;p

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

nak try la mana tau kena...hu...hu...

mamamiera said...

e'eh.. nak try jugak..
minat sgt mende2 ala2 inggeris nih..

Jasfyra said...

sue, aku dpt no 16500 tu..hihi

syue said...

dah buat entry! :)

http://syuesahaja.blogspot.com/2010/04/17000.html

Related Posts with Thumbnails