Followers

Tuesday, April 27, 2010

budak ni mmg sah seorang pencinta PINK


betol x saya kata? mmg sah kan? ke mmg semula jadi mmg kanak2 suka kaler pink? hampir semuanya kaler pink... beg sekolah, bekas air, iskhhh pink saje mata saya nampak... suh pilih kaler lain x mo .... nak gak pink... iskhhhh

ni pic masa kami nak p kedai jap.. dia pun bz btudung..sampai keta terus buka..lol lol lol cam la lama sgt pun... padahal turun bwh je pun....auta lebih arr



autopublish

9 comments:

♥Azie♥ said...

mmg budak suka colur pink termasuk mak budak..heheh..pink nmpk sweet kan su

Cik Nurul said...

pink cantik kak sweet aje hehehehe..ada sorang lagi pengikut pink hahahaha

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah memang pinky girl ni...girl memang sinonim dengan pink kan...tomey la maryam dah pandai bergaya gitu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sungguh gegirl tau maryam nie ...serba pink dr hujung rambunt sampai hujung kaki
anak dara aku? jgn harap ler ko....
warna pink tu bukan warna dia...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

emily pun suka pink.. merata2 barang pink dia.. agaknya budak2 perempuan memagn suka pink la kot

oli said...

kebanyakan gegirl suka PINK...
sofea suka PURPLE...hehehehe...

AiZ said...

hikhik... pandai die berposing... :) my sis and anak menakan pun suka pink.. memang pink ni menarik...cute..


komen entry i juga ye.. klik laju-laju link nih >>BLOGGER-BLOGGER YANG SUSAH DAPAT DAN BAGI KOMEN!! YEEHA!! MARI SAYA TUNJUKKAN CARANYA..



Puan Iza said...

pink kan sweet....pink kan cantik...sumer org suka pink hehehehe...

syue said...

pink memang comel! :) kecil kecil dulu siapa yg tk suka pink mmg pelik. hehehe. btw, comel je dia ni pakai semua pink. hehe

Related Posts with Thumbnails