Followers

Monday, March 15, 2010

haishhhhhh camne bleh lupa nih!!!



anak bertuah ni mmg suka bgaya...hehehe ni masa mood dia baik ...siap suh ambil gambar dia banyak2... mggu ni cuti sekolah.. so maryam pun cuti la drpd p tadika... tppp camnelah saya bleh lupa ... smlm siap marah2 dia x check beg tadika.. x check bekas pensil... x asah pensil..hahaha blur je anak haku... apahal la mama ni... smlm gak gigih haku gosok baju tadika dia 2 pasang terus.... sekali rupanya cuti haishhhhh umo blm 30 lagik tp pelupa ya amat.... nasib baik pg tadi sempat cover dari cikgu nursery... kalau x maluuuuuuuuuuu patutlah jalan clear ari ni... keh keh keh

4 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha...sian maryam
tak pasal2 kene bebel ngan mama dia
tu bukan kes pelupa tu sue
tu kes excited hantar anak gi sekolah...he he he he

chumel ler maryam pakai camtu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha...sian maryam
tak pasal2 kene bebel ngan mama dia
tu bukan kes pelupa tu sue
tu kes excited hantar anak gi sekolah...he he he he

chumel ler maryam pakai camtu

Jasfyra said...

alolo...comel gila maryam pakai gitu..gambar no2 tu aku geram tol..tomei

eh, aku pun ala2 kelupaan pagi td..sib la xp mandikan anak aku pagi2 buta tu..wakakakak

oli said...

hahahahaha
jangan cakap sue,
i pun terlupa...
opppsss...bukan terlupa...
memang tak tau pun cuti sekolah....
mungkin selama ni dok set dalam kepala otak anak ni ke nursery...
kalau belajar pun, main-main ajer...
so, cuti tak cuti sama ajer...
diorang tetap kena ke sekolah/nursery...
yang beza, pakai dan tak pakai uniform ajer....

Related Posts with Thumbnails