Followers

Wednesday, February 24, 2010

tambah pic!!! : lepas satu..satu..satu lagi..minta2 ni yg terakhir


salam semua,

hurmm saya agak bz mggu ni... mlm2 pun x sempat nak online... giler ahhh..wpun bz tp rasa kali ni agak kurang stress pasal dpt team yg sgt2 membantu...sgt2 bagus..al-hamdulillah eh eh eh team sebelum2 ni pun bagus gak cuma jarang dpt lama as a team dan team members yg cukup orgnya... klu dpt btiga pun x lama lepas kembali berdua... huargghhhh x suka.. ok cukup pasal kerja....

ingat x n3 maryam benjol tu? lepas tu gigi plak longgar...kali ini yg terbaru plak..kena hari ahad baru ni... kulit lutut plak luka ada koyak sket..mujur x kena jahit ..klu dahi/dagu kompom jahit... iskhhhh ni blaku di raub

al-kisahnya maryam n kazennya pegi kedai..lepas tu anak haku pakai sket plak hari tu bsama2 dgn selipar baru dia.. minah tu cam mama dia x reti pakai selipar yg ada apa tu kt selipar kena kepit2 tu..ala x reti nak cerita..km mmg reti pakai selipar sarung je .. lepas tu bantai blari.. apa lg.. sagat la lutut tu ke jalan raya bertar ... byk darah yg keluar..panik hokeh... terus sy ambil ais..nasib baik india dpn umah tu keja spetal..dia dtg cuci luka maryam...

minah tu nangis kuat giler..yelah pedihkan.. tp time india tu cuci luka dia bleh plak diam.. org tu tekan2 pun rilek je lepas tu meraung semula...pujuk2 bg ubat deam.. msk dlm buai terus tido.. (maryam blk umah mak tok mmg tido buai waktu siang..klu x dia x mo tido asyik nak main je)

dah 2 hari ni al-hamdulillah luka makin kering tp still btampal lutut dia pasalnya seriau takut bgesel ngan pakaian... mcm2 plak la tjadi harap2 abeh la bencana ..amin... pic belum ada ...malas plak nak transfer..akan dihapdet kemudian...



2 comments:

♥Azie♥ said...

ala ciannyer..sikit jer maryam k..moga cepat sembuh luka tue..

@b@hsofe@ said...

budak2 sue..ko dulu pun berparut perut tersagat jalan..haha..tak caya tanya abg abu hasanif!!

Related Posts with Thumbnails