Followers

Friday, February 19, 2010

Kenduri Kawen Cik Milah @ Cheras

Sabtu 13/02/2010 km pergi ke Cheras...Majlis Menyambut Menantu ... yg kawen ni sepupu saya cik milah + areen a.k.a bob... nasib baik km biasa meredah jalan2 kt KL maka selamat sampai dlm kol 12.30 fuhhhhhhhhh lega itu pun ada btekak2 dalam keta ngan en abu..muahahaha hangin okeh....

cik milah ni sepupu saya belah mak..org SP tp dah jd warga KL la.. pasal blajar sini..dok pun sini... tahniah diucapkan kepada pasangan pengantin..moga cepat dpt baby...ngeh ngeh ngeh


hehe ada yg kenal x budak tomei ni...bersama ngan mama dia nih.. ni pun sepupu saya gak saya panggil k.cik ... dia anak pak teh saya.. abg kepada emak saya gak.... geram tau tgk aira ni... gebu je..mama + daddy dia xde la besar mana pun... hehehe km jarang2 dapat jumpa ngan sepupu2 belah mak ..terutama kamilah pasal km dok jauh... blk kedah pun jarang2 sekali...sejak dah besar2 ni masing2 pepandailah..mujur saya kawen ngan org kedah..kalau x mesti makin jauh phubungan...wpun ramai gak sepupu2 yg dok kt sini..tp masing2 ada urusan sendiri kan.... sedih tau.... nak borak lebih2 pun segannn ada ke patut??? jom2 k.cik kite buat gilir2 dtg umah sesama kita...3 bulan sekali ke... umah k.cik, k.long, cik milah....hehehe ok x?


n3 autopublish

2 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

cantik kaler pelamin & baju pengantin...pengantin pun cun...he h ehe

mmg cumel ler aira...tp cumel lagi maryam...kan kan kankan

eiNa said...

ahaks.. tu la pasai..
masing2 byk agenda sendiri. kami ngn kak long ngan kak lang ja selalu pi..
milah duk putrajaya kan, dekat dah tu kita..

okehh nnt kita plan buat makan2.. sue organize yek pastu calling2..kami insyaallah mmg rajin bejalan no hal.. kak long kena pun ok ja, kak lang la takut tak kena timing pasai dia keja shift.

Related Posts with Thumbnails