Followers

Wednesday, January 13, 2010

x kira nak cerita gak !!!

:P hari ini dlm sejarah... pagi tadi tetiba tgn saya gatai p kol sinar.fm hahahaha sapa yg ada fb mesti dah tau cerita.. kehkehkeh ...

camni ceritanya saya mmg am-pm dgr sinar.fm kira mmg old skol lah.. lantak arr mmg layan abeh la... pagi ni topik hari rabu ialah masalah anda... ada la satu mamat tu dia ada masalah buasir...siap mkn ubat itu ini x baik2 lagik..so dia minta petua or cadangan utk dia... dan tetiba roh mana tah dtg..saya pun amik hp terus kol sinar.fm hahahaha

2-3 kali je ringing terus penerbit sinar pagi angkat.. siap tanya iye..apa masalah awak? hahaha saya ckp saya tak ada masalah..tp saya nak bagi petua utk yg kena buasir tadi tu.... pot pet la semua tu... pastu penerbit tu ckp..ok nanti sinar akan kol semula utk record petua tu...

masa kol tu sy tgh drive dr SA-Pjaya ... lepas penerbit ckp camtu..letak sy terus kol en. abu..dia suh pakai earphone.. xde la menganggu masa nak drivekan.. mujurlah masa Krill, KE & SY kol sy br sudah bayar tol kt elite....lega di situ...

penerbit ckp..jap lg sy akan ckp ngan DJ2 tu..ready utk record petua.... mmg klakar abeh la derang ni... meriah..saya asyik gelak je masa record tu...al-hamdulillah mmg derang x cut apa2 pun ...bila derang siarkan ke udara petua buasir tu mmg kuar apa yg km cakap... adoi la siap tkena lg ngan KE..ada ke dia kata sy mmg keturuanan buasir...hahahaha

lawak okeh dgr sora sendiri...tetiba rasa pelik..ooo camtu sora aku..mcm lembut jek.. keh keh keh..nasib baik x getar or gagap.. cam lancar je..peliksss..... hurmm

sapa ada buasir dan nak petua itu??? sila angkat tangan !!!

yg penting hari ini saya sangat gumbira.....harap petua saya itu berguna bg yang kena buasir atau bengkak dlm perut... al-hamdulillah ia sgt bkesan utk saya dan beberapa org kenalan yg pernah kena buasir...

lepas ni gigih haku kol lg klu ada topik yg menariks di sinar fmmmmmmmmmmmmmm i followwwwwwwwwwwwwww :P



12 comments:

mar!ahaf!z said...

hehe rugi tak dgr suara sue..
pagi tadi on je, fm apa ntah adik setting (dia pinjam kete mlm td).. pastu tgh2 drive, setting hot fm.. aisey, tak plak setting sinar balik.. rugi la..

Sham Ummi Echa said...

la yer ker sue.. aku jarang bukak sinar.. now dgr hotfm je kalo pagi2.. wah bertuah betul ko yer.. skali try trus dpt ek

Puan Iza said...

ruginya aku x dpt dgr sora ko kt radio kan....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tadi akak dengar sinar fm.. akak dengar ada perempuan bg petua buasir, tu kau ke sue, akak memagn tak perasan. sapa ntah cakap, awak kena buasir ke, perempuan tu cakap "saya masa bersalin kena buasir, mak bagi petua tu" kau ke tu sue?

Intanaziela said...

ala..rugi tak dengar sinar..dah dua tiga minggu ni tukar siaran ke ERA, layan Pak Nil..kalau tak boleh dengar suara su yang lembut itu...

liwaniel said...

wanie kat rumah tak dgr sinar la...tapi husband wanie mmg dgr sinar masa pegi keje..nanti wanie tanya dia...hehehe

nifalnin... said...

i followwwwww...

Jue ~ mama DnD said...

akak skang kelam kabut pepagi x sempat nak dgr radio.. berani lah sue.. kalo akak sure suara dah mcm org nak nangis hehehe..

♥Azie♥ said...

mana petua...kongsi ngan sume....aku xsempatt dgr dah sampai ofis ttp terus radio..rugii....

~abahsofea~ said...

aku pun macam nak rugi jer sue!! tiap2 hari aku dengar sinar..sekali semalam aku ble termiss plak sebab aku cuti rehatkan telinga..haha ko mintak la rakaman tue dari penerbit..cakap nak simpan kenang2an..pastu ko kasi kat aku satu!!

Mimi said...

aiseh..rugi la x dengar suara ko Sue..lgpun jarang dengar stesen radio tu...tp cayalah sora maintain..aku ni jenis gugup kalo public speaking etc..heheh

Tie-Ibu wawanisolehah said...

rugi2 aku x dengar..weh aku tag ko tu nanti jawab ek..click2 lagi ni

Related Posts with Thumbnails