Followers

Thursday, January 21, 2010

tolonglah !!!

saya nak beritahu nih ada ke org kesah .. saya sgt sibuk... nextweek insya-Allah WORKSHOP ON PREVENTING ORGANISATIONAL MEMORY LOSS 2010 akan berlangsung di PNM pada 26-28 Jan 2010 dan ni yg paling x besh saya berkemungkinan tido otel je pasal senang nak uruskan apa2 hal.. kt KL je pun..hehehe .... minta2 ahad ni roh hapdet dtg semula... bleh buat n3 autopublish utk 1 week.. cam biasalah..hahaha

al-hamdulillah rasanya 80% persiapan dah settle... kawan2 opis mmg sgt membantu terutama t-team... lega disitu... bila diberi kepercayaan utk jd sekretariat ni barulah tahu betapa susahnya nak organised workshop....pasal nak kena tahu semua benda, nak kena buat dari A-Z ... setiap urusan ...tp pengalaman yg sgt bagus...skill berinteraksi pun bertambah, tahu cara berurusan ngan gomen...hek hek hek.. dan mcm2 lagi la... bagus2 ......yg x best ..simpan saje dlm hati.. hurmmmm

oklah..dah malam ni...nk titon dulu..gudnite all :) doakan segala urusan saya dipermudahkan.. esok ptg ada meeting @ PNM... time blk sure jam...x sukaaaaa..

3 comments:

mar!ahaf!z said...

kekeke, br tau langit tinggi rendah..
yg pntg kerjasama/teamwork.. br sng kerja

Jasfyra said...

chayok sue...harap2 lps event tu ko x bz sgt

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

gud luck sue
tu ar...bila dah buat sendiri...baru ler tahu kan..
aku dulu masa kerja swasta camtu ler sue...
bila time nak buat dinner or family day...fenin aku.....hari2 balik lambat ko....sumer nak uruskan....

tapi takpe sue...tu sumer ilmu utk kita

Related Posts with Thumbnails